Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagroda.Eu - Strona Z Poradnikami Do Playspana !

Nagroda.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej oferty uzywales hide my ip czy hot spot shielda?

10 more

Opublikowano

Ale w każdym są inne oferty

10 more

Opublikowano

on dostaje kase za reklame kota jest na dole \/ te wszystkie filmiki a) sa na U tubie B) nie dzialaja x| prosze o admina o zapoznanie sie z tematem ...

Opublikowano

@up

To nie jest twoja strona, dostajesz punkty czy coś tam jak ktoś ogląda twoje filmiki, troche pomyślałeś i dałeś poradniki do playspan, żeby więcej ludzi oglądało.

Opublikowano

Jak nie moja jak moja,na dowód ci mogę wrzucić na główną obrazek teletubisia,chcesz?

Na tym nic nie zarabiam,no nie wiem,czy każdy musi tu mieć jakąś teorię spiskową?

Zrobiłem stronę za nic , a tu jeszcze oszczerstwa co do mojej osoby?

PS. Ok dodałem na dole strony twojego avatara.

Opublikowano

a na co miuał dać ? youtube to tylko odtwarzacz filmu nie pisz tu postów bo on chce pomóc więc już go nie wyzywajcie wnerwiają mnie takie dzieci krytykują a same nigdy nic nie zobiły ! oto co znalazłem na YT :O

skopiowałeś film ale za strone +

DAJ MINUS !!!!! TO NIE KOSZTUJE A MNIE MOBILIZUJE

Opublikowano

youtube to tylko odtwarzacz filmu to jest prawda ale wiekszość filmików jest z playspan.xaa.pl

nagroda.eu nie udał się tobie pomysł z czymś podobnym do playspana ???

dJ.jpg

Opublikowano

No i co z tego, że to nie jego filmiki? Ale zebrał je i wrzucił na jedną stronę. Według mnie ta stronka jest bardzo przydatna, zwlaszcza dla tych co pisali, podajcie reklame, która działa i powiedzcie jak ja wypełnić.

10 more

Opublikowano

Dla Ciebie + za to a tymi nielicznymi pokemonami to się nie przejmuj bo oni tylko umieją pytania zadawac czasem się dziwie jak im się udało na forum zarejstrowac skoro nie umieją prostych rzeczy zrobić

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Pawel1515

Playspan.xaa.pl padło , a tam były dobre poradniki,sam z nich korzystałem.

Jeśli działają to nie widzę przeszkód.

Co co strony z nagrodami to odbyły się beta testy,lecz aby to ruszyło muszę załatwić więcej reklamodawców.

Za beta testy obiecałem testerom premki i dotrzymałem tego słowa.

Więc stay tuned !

PS.Reqs,łap plusa zaraz filmik trafi na stronę.

Opublikowano

Słuchaj..

Strona jest Twoja, tak.. , ale zawarte na niej materiały NIE !.

Te filmiki nie są Twojego autorstwa tylko Mojego bądź moich kolegów - Shovela lub Exirmo, więc proszę nie odwiedzać powyższej strony ze względu na kopiowanie bądź też Uploadowanie cudzych filmików.

Forum www.playspan.xaa.pl już nie istnieje, a ja byłem jego administratorem. Teraz forum xaa.pl przekształciło się w www.forumplayspan.pl na które serdecznie zapraszam . Są tam działające oferty , Video Tutoriale , Eventy z nagrodami . :) TUTORIALE Nie są kopiowane z niczyich stron tylko robione przeze mnie bądź kolegów Adminów-Modów. Więc jak chcecie 'wbijać pkty na Playspanie to nie korzystajcie z przykładu kolegi bo bądźmy szczerzy - 90% TYCH TUTORIALI NIE DZIAŁA bo nazwy reklam zawarte w tych tutorialach juz nie istnieja. Owszem były one w Licpu,Sierpniu kiedy to ja wpuszczałem te filmiki własnie na Youtube, lecz teraz poprostu ich nie ma, więc wykonywanie ich jak i oglądanie jest bez sensu .

Jeszcze raz zachęcam do mojego forum www.forumplayspan.pl gdzie na bieżąco pokazujemy Tutoriala i dzialajace oferty .

Aha i jeszcze jedno , postaram się aby te filmiki nie widniały już na Twojej stronce kolego. Albo będe wrzucał je na inny portal gdzie linki do niego będą ukryte albo wymyślę coś innego :)

- Dziękuje za uwagę .

Opublikowano

PS. Na tym waszym forum są ze 4 działające oferty.

Strona zostanie opróżniona z waszych filmików ,a zostaną dodane te,które proponują użytkownicy tego forum.

Niedługo ponownie uruchomię stronkę z funkcją uploadu i własnego playera.

Jeśli macie reklamę,która działa proszę o wysłanie mi linka do niej,lub chociaż nazwę oferty.

Będą opcje,albo będzie można uploadować filmik,albo stworzyć instrukcję pisaną (tekstową)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...