Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Wszystkich Domorosłych Hakierów

Cz4rny1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać z czytania ze zrozumieniem banie były? Rok w zawieszeniu na trzy, jest to kara prewencyjna, która daje nadzieję, że ten 19 latek będzie się bał popełnić jeszcze raz ten sam czyn, gdyż od razu - z automatu - wyląduje na rok w więzieniu.

Ponadto pitolicie nie znając prawa. Wskaż mi sprawę umyślnego zabójstwa w którym wyrok to 5 lat. Jakiś cholerny wymysł

Cytując KK [Kodeks Karny]:

Art. 148. § 1. Kto zabija człowieka,

podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 8, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

@Up Dobre ;D

Ale i tak Polskie prawo jest ładnie jeb%ięte

Jak był bym sędzią z taką sprawą to bym się położył na stole i zaczął ryczeć ze śmiechu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Ale pomyślcie jakim to trzeba być chorym człowiekiem, żeby iść na policję, że coś w grze zabrali (przez jego własną głupotę, gdyż pobrał keyloggera), osoba oskarżona może powiedzieć, że on sam chciał keyloggera i jak to już udowodnią? Albo, że ostrzegał, że nie wie co się znajduje w tym pliku... Bądź, że tylko żartował i dał link dla żartów... Możliwości jest wiele.

Opublikowano

Zajmowali by się polską a nie takim gównem...

Polska to kraj idiotów, a w niej brakuje prawdziwych ludzi ;(.

Wyobraź sobie że ty też należysz do naszego państwa. Ja też.

I pomyśł o tym że każdy ma takie mniemanie o polsce o_O

Osoby ktore ty uważasz za idiotów, uwazają Ciebie za idiotę.

Jeżeli się wczytasz to zrozumiesz.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Proponowałbym podpiąć ;)

Przyda się dla osób które będą za wszelką cenę chciały shackować a nie będą znały prawa.

A co do prawa polskiego to jest pojebane i jak na razie nikt z rządu

nie ma zamiaru ruszyć dupska aby coś pozmieniać na lepsze.

Chociaż powinny być sensowne długości kar, a nie za hacking 1 rok a

zabójstwo nawet nawet 5 lat -,-''

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Oj z tym, że konta należą do GameForge to prawda. Zakładająć konto zgadzasz się z OWU i tam jest wyraźnie napisane, że każde konto i rzeczy na nim należą do firmy Gameforge, także nie wiem na jakiej podstawie sąd udzielił takiego wyroku. W Metinie NIC nie należy do gracza.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

No akurat jednego udalo im sie zlapac bo okradziony gracz byl pelnoleti i zglosil fakt oszustwa na Policje, lecz w Metina graja tez osoby niepelnoletnie, ktore na pewno tez moga zostac okradzione, a gdy juz to sie stanie nie zglaszaja nic na policje tylko albo graja od nowa, albo przestają całkowicie grać :)

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Ja pierdole! Umieszczanie wirusów w internecie też jest NIELEGALNE. A za zabójstwa jest od 8 lat, najczęściej 15-20. Połowa, co napisała tutaj posta, są popierdoleni. Lion radzi: Nie bądź popierdoleńcem. A to była tak praktycznie kara za keyloggera i kradzież. UKRADŁ MU!!! UKRADŁ UKRADŁ UKRADŁ UKRADŁ UKRADŁ!!!!!!!! Mu iD i hasło do jego konta.

Innym razem.

Opublikowano

Ale pomyślcie jakim to trzeba być chorym człowiekiem, żeby iść na policję, że coś w grze zabrali (przez jego własną głupotę, gdyż pobrał keyloggera), osoba oskarżona może powiedzieć, że on sam chciał keyloggera i jak to już udowodnią? Albo, że ostrzegał, że nie wie co się znajduje w tym pliku... Bądź, że tylko żartował i dał link dla żartów... Możliwości jest wiele.

to moglby byc zaufany kumpel z gry np. z gildii lub clanu

i mowi

ej sciagnij to zobacz jakiego multi-killa zrobilem

sciaga i co nic sie nie wyswietla

gdyz to keylogger

Polecam ci funkcje "Mozg: ON"

Opublikowano

Się Trudzisz Expisz Eq Robisz a Tu Jakis Debil CI Konto Kradnie I Dobrze Ze Dostal 1 Rok ...

danielsyg.png

Syga By D@N!3L

Daj - To Nie Boli ;D

Opublikowano

Boże spuść bombę za gre isc siedzieć to jest jakiś żart....

Ps. Polecą mi minusy, ale ja myślę że to jest trochę przesada i podkreślam że to jest gra absolutnie DARMOWA a jeżeli ktoś wydaje na nią pieniądze w realu i próbuje ułatwiać sobie grę przez hacki=(keylogery,ban) to już jego problem

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Specjalista
Opublikowano

Ludzie musicie zrozumieć.Wszyscy piszą,że poryczeli by się ze śmiechu.Facet wydał realne pieniądze ponad 1000zł nie dziwie mu się.

A ci wszyscy co się śmieją mówię pozdro jak lubią być jebani w dupe...

qes.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...