Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Wszystkich Domorosłych Hakierów

Cz4rny1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka mała przestroga dla tych co zamierzają oszukiwać w naszym dziale Black Market. Teraz można sobie przez głupotę, przez rok posiedzieć.

Opublikowano

Taka mała przestroga dla tych co zamierzają oszukiwać w naszym dziale Black Market. Teraz można sobie przez głupotę, przez rok posiedzieć.

Rok w zawieszeniu na 3 lata, a nie rok więzienia.

@All Poza tym takie coś jest ciężko udowodnić, mogą udowodnić wejście na nie swoje konto, ale itemy są własnością Gm'ów i twórców gry, nie mają one wartości w rl.

@down

Do jakiego poprawczaka? Max mogą dostać kuratora...

Opublikowano
@All Poza tym takie coś jest ciężko udowodnić, mogą udowodnić wejście na nie swoje konto, ale itemy są własnością Gm'ów i twórców gry, nie mają one wartości w rl.

Bullshit. Jest to realna praca włożona w zdobycie itemów i wylevelowanie postaci. A to najzwyklejsze oszustwo, którego skutkiem jest kradzież. Ponadto, należy to do oceny sądu, a nie anonimowego forumowicza. W polskim prawie nie istnieje coś takiego jak paradoks, ale jednak to pewna przesłanka, aby sądzić, że sąd nie stoi w miejscu i idzie z duchem czasu.

Rok w zawieszeniu na 3 lata, a nie rok więzienia.

Blackmarket to już miejsce handlu i raczej podpada to pod oszustwo finansowe. Czy coś.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Hmm ale to za głupote gracza być . karanym że da się złapac na taki triczek..?

Raczej już bym sądził za używanie typowo hakerskich programow do niecnych czynow

dla mnie strange;O

30364378.png

Opublikowano

Co oczywiście obrazuję wyrok sędziego, który za pewne zna prawo słabiej niż Ci sprzedawcy z allegro wypisujący formułkę o sprzedaży czasu. Wszystko zależy od umowy licencyjnej. Ponadto każda sprawa jest indywidualna i zostaje różnie rozpatrzona. Jak już wspomniałem w polskim prawie nie występuje instytucja precedensu [tak jak np w Ameryce], więc wsio zależy od sędziego i strat jakie poniósł gracz. [ mam przed nosem prace magisterską, ale nie chce mi się jej czytać, gra nie warta świeczki].

Więcej takich spraw. Swoja drogą aresztowali grupę spamerów, brudzących Nk. Nice, nice.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

@up

Według polskiego prawa przedmioty w grach MMO są nic nie warte i są własnością twórców gry.

Warte są czasu przeznaczonego na zdobycie ich, owszem są własnością twórców, i to nie tylko według polskiego prawa geniuszu.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Legenda
Opublikowano

Tak! A wszystkich nieletnich hakjerów do poprawczaka!

Boże pożal...

Niestety ale nie do porawczaka rodzice idą siedziec.

Opublikowano

Niestety ale nie do porawczaka rodzice idą siedziec.

Interpunkcja mode : on plazz, bo nie zrozumiałem.

"Niestety ale nie, do porawczaka rodzice idą siedziec."

czy

"Niestety ale nie do porawczaka, rodzice idą siedziec."

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Zajmowali by się polską a nie takim gównem...

Polska to kraj idiotów, a w niej brakuje prawdziwych ludzi ;(.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

A nie pomyśleliście że sędzia mógł oprzeć ten wyrok nie na kradzieży wirtualnych przedmiotów tylko na kradzieży danych elektronicznych? (hasło,login)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Zobaczymy czy tak wszystkich wyłapią ;P

Prosze kliknijcie na mojego stworka

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Zobaczymy czy tak wszystkich wyłapią ;P

Prosze kliknijcie na mojego stworka

Poradnik troche nieczytelny ale takto może być l=]

Zapraszam do klikania na mojego stworka w sygnaturze

Juz Drugi post taki ;]

Usuń to!

Co do tematu to teraz jakby tak każdą sprawe zgłaszali to koniec.

Ale wedlug mnie mogliby się najpierw polską zając bo ludzie za zabójstwa 5 lat dostają a nie takimi sprawami ;<

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

1 Rok w więzieniu oni są popr***... Bez jaj jak ktos ma poniżej 16 lat to co mu zrobią ? Nic ?. Rodziców nie mogą zamknąć przecież jak nawet nie wiedzą o co chodzi. PRAWO POLSKIE JEST Jeb*****.

5 Lat za zabójstwo. A za jakieś głupie konto 1 rok !! -_-. Czyli kumpel weźmie ukradnie mi hasło do konta to go mogę pozwać. -_-.

@Edit:

Jeżeli tak by zaczeli wyłapywać to z 3/4 Ludzi z metina w pace siedziało...

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...