Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Avalonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie.

Zakładam dyskusję dot. właśnie tego servera.

Podobno coś nie działa, wiecie coś o tym ?

Możecie dyskutować, ale bez spamu.

Dogłębnie będę pilnował tego tematu, a z góry mówię, ze kary będą ostre. ;)

Edytowane przez Merkon
Dzięki ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To ja pierwszy .

Powie mi ktoś czy na AvalonMT2 ciężko robi się Hwanga i bronie te Epiki ( jak są ) ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To ja pierwszy .

Powie mi ktoś czy na AvalonMT2 ciężko robi się Hwanga i bronie te Epiki ( jak są ) ?

Hwang = Stal +9 + 10x Red Perel[/color] + 10x Bialych Perel + 10x Nieb Perel +] 1 000 000 000 000 Yang :D

Epicka tzw. sa tu tylko bronie na 80 ( Sa tez bronie z konkursu na najlepsze GP np. Diabel ( 90 lvl ) oraz Wachlarz lezacego smoka ( Chociaz nie jestem pewny tego ostatniego )

Topic.

Przestancie grac na tych DMG ; 1HK ; KiCK'ach bo to poprostu niszczy serwer ,,od srodka ''

Pozdrawiam (Nick w grze xXF0r3sTXx ) Kupie broszure ;)

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Dzięki all za odpowiedzi .

Avalon On .? Jak tak to podajcie swoje nicki itp. żebym wiedział kogo nie ubijać :D

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Avalon podobno on, gdyż kolega z reala gra. Ale co najdziwniejsze powiedział mi, że akurat grał kiedy włączyli GM MODE. Jeżeli to prawda to pewnie zrobią cofkę ;P

Opublikowano

@UP

Może zrobili gm mode , bo ostatnie chwile serwera on ?

Nie wiadomo , co się dzieje z serwem . Strona działa ^^ .

vather.png
Opublikowano

eloo ja robie konto na stronce , sciagam launcher i pisze mi że "konto nie istnieje" albo "błąd podczas łączenia z serwerem" a kolezanka z reala gra i jej git dziala na tym samym pliku AvalonMT2.exe

mi za to nie dziala i chce pograc wiec co sie dzieje? plis pomozcie dam + i 5

Opublikowano

To ja pierwszy .

Nie ma epików a na hwanga trzeba 1.2kkk +10 pereł każdego rodzaju jest to sporo

@PS ja wam moge duuużo o tym serwie powiedzieć gram od początku istnienia tego serwera.

Dobra to powiem wam ogólne info

ten serwer jest najpopularniejszym serwerem w polsce

Dużo neo ale bez przesady

Hwangi drogie więc nie chodzi 50% w hwang tylko jakieś 5-8% albo i mniej

Jeśli wam za ciasno na nim możecie wbić na auroraMT2 jest tam taki sma exp drop i wg tylko że mniej osób bo na avalonie jest koszmarnie dużo

serwer OFF...Nie serwer raczej nie padnie tak szybko serwer jest najpopularniejszy w polsce neo co kupują hwangi w IS ale mówiłem nie tak dużo. To oni staną na głowie żeby serwer był ON.

Ja polecam serwer tylko mam rade dla was nigdy nie podawajcie passów kolegom z GRY powtórze z GRY bo ja podałem i już ninjy na 91 nie mam kolega grałem z nim prawie pół roku a konto zajebał. No nic teraz od jakiegoś 1 tyg. gram na PLu to tyle na tą rade.

A że włamali się na serwa to nie jest wina serwa bo jak zauważyliście na all pirvy się włamali.

To na tyle chcecie konkretnie się czegoś na temat serwa zapytać piszcie w temacie tak @nooboshy [pytanie] i piszecie gram bardzo długo na serwerze więc raczej będe wieddział co i jak

@temat szukałem takiego tematu żeby podsykutować sobie o ty mserwerze(szczerze) pisać pytania będe odpowiadał

FAST!!!!!

PS

DMGhack na ten priv tylko kicka bo są zabespieczenia co jakieś 10 min (by kamer)

To jest ukryta treść, proszę

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/