Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pkiki By Siu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam od 2 dni chodze po tematach na forum i szukam jak dodac EQ na start ? . widziałem dużo tutków jak dodac to EQ na start na plikach by SUI, ale probówałem każdy i nie działał mi ani 1, może cos źle robie ;/ nie wiem prosiłbym o pomoc, ewentualnie wytłumaczyć jak to zrobic, narazie doszedłem do tego - w File Zilli dochodze do give_basic_weapon.quest zmieniam zawartosc (nie wiem może mam złą zawartość!) na swoje eq np Hwang (robie 4Fun) i po podmianie wszystkiego wpisuje w serwerze cd /usr/home/sui/metin/channel/share_data/locale/hongkong/quest

a potem wpisuje ./qc give_basic_weapon.quest (przy tym wyskakuje -Aborted - core dumped) potem sh make i cos sie dzieje czyli wszystko sie ładnie wpisuje. potem czekam z minute i reboot. po reboocie serwer sie ładuje wszystko fajnie, i gdy robie nową postać loguje sie na nią i gdy sie pojawia to na postaci nic niema ani konika ani nic nawet miecza +0 dosłownie nic. i nie wiem gdzie robie błąd. daje 5 !!!

Wszystko robie na File Zilli (chyba już pisałem ;D) po dłuuugim czasie zabawy, doszedłem do tego, udało mi sie wgrać podstawowe pliki, ale nadal nie wiem jak zrobic swoje ;/ prosze o pomoc

Edytowane przez graco2231

yyy ?

zbieram + ;D

<3