Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tribalspeed

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą wyczaiłem nowy świat, zagranicznych plemion, zapraszam do gry mało osób gra, mój nick to Legendary-*

Możemy pojechać botów ;]

http://tribalspeed.serveftp.com/mundo2

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Spokojnie sobie grałem z prawie 0,5 mln pkt a tu nagle bugi omg, mi też się odechciało marnota czasu >.>

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Dokładnie dużo bugów , a lagów nie wspomnę.

Mi akurat co jakiś czas pojawia się błąd wczytywania strony, nie dość, że nieźle laguje to jeszcze takie gówna. Niema to jak Polskie plemiona.

Grałem na różnych prywatnych plemionach i co z tego, że byłem top 10 jak wracałem z pracy, a tutaj żadnej wioski już nie było. :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...