Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie (Co Się Stało Z Metinem?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 3 miesiące temu spróbowałem grać na multihacku w metin2. Po jakimś czasie włączył się hackshield więc postanowiłem usunąć multihacka aby nie zostać zbanowanym. Lecz po jakimś tygodniu wyskoczyło mi okno i nie mogłem już wcale grać. I tu jest pytanie. Co zrobić bym znowu mógł grać w metina2? Za pomoc daje plusa.

Opublikowano

A próbowałeś reinstalke metka(+ czyszczenie reje)? Co w tym oknie wyskoczyło? Opisz błąd/problem dokładniej a pomożemy :rolleyes:

@down Niestety :P

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano (edytowane)

jak nie mozesz grac? czyli nie mozesz wlaczyc metina? czy cie wylogowuje co chwile? napisz dlaczego nie mozesz grac co sie dzieje to wtedy pomozemy

EDIT: up szybszy ;p

Edytowane przez Ctrev
13032777318975834031.gif

Opublikowano

Jeśli wyskoczyło ci okno hackshield error failed czy cos takiego to zrób reset kompa i jak sie od nowa właczy to powinno działać jeśli nie pomoże to niech twój kolega zaloguje się na twojej postaci oczywiście nie na twojim kompie tylko jego miałem tak samo ale po 2 min już nie miałem takiego czegoś a i jak chcesz grać na sh to polecam pobrać najnowszego em2 z kamer modem w grze wpisujesz /hack i wyskakuje ci okno z multihackiem

daj 5 i + jak pomogłem

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

No to wiemy,że problem leży u Ciebie w blaszaku... No więc zacznijmy od rutyny... Reinstalowałeś metka? Czyściłeś rejestr? Jeżeli masz możliwość spróbuj przegrać metka na inną partycje ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Nie nie mam ponieważ mam słaby internet ale miałem pare privów stały nawet 2 miesiące a potem je wyłączyłem ponieważ internet chodził bardzo wolno

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

DragonDhe III masz jakiś swój priv???

@offtopic Takie pytania zadawaj na priv a nie nabijasz posty zbędnym spamem

Stworzyłeś temat z nadzieją na pomoc więc my pomagamy... Chcesz porozmawiać o czymś innym-PW

Z mojej strony wszystko Pozdrawiam! <_<

1314539894-U88990.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...