Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Grasz?

EasyBotPL

Kim grasz?  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim grasz?

• Wojownik BODY
      27
    • Wojownik MENTAL
      15
    • Sura WP
      15
    • Sura BM
      9
    • Szaman SMOK
      6
    • Szaman HELER
      4
    • Ninja DAGGER
      27
    • Ninja ARCHER
      1
    • BOTEM NOBEM KSUJ?CYM SPOTY :D
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up jak ma sie dgm hacka to lepiej z nikim nie brac pvp bo moze ktos zakapowac i bedzie ban

sura wp jest najlepsza postacia do expa

a sura bm do pvp

proponuje najpierw zrobic wp i po wbiciu wysokiego lvl zmienic na bm

tygf67t8.png
Opublikowano

A ja polecam healera, po pewnym czasie gry, tzn z 3 skillami na m/g/p (przyw. błysk, zwinka i leczenie) w pvp jesteś exterminatorem. Mam teraz 57lvl i skille po m4, m6 i m9 i mało kto może zakozaczyć. Oczywiście są i lamusy, które zabraniają używania leczenia o.O

Ps. popraw helera na healera, bo tak jest poprawnie (od ang. heal - leczyć, zdrowie, zdrowe itp)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę, że upy nie zajarzył o co chodzi/

KIM POLECACIE GRAĆ LEPIEJ SIĘ GRA WP CZY BM :) DAM 5 za SENSOWNE WYPOWIEDZI :)

Jeżeli chcesz być dobry w pvp to polecam BM, lecz ciężko się expi. Jeżeli chcesz szybko lvl wbić do WP.

Ale jeżeli masz możliwość kupna "Zwój Powrotu Statusu", to: Na początku weź sobie Sure WP, wbij nią gdzieś tak 85-90lvl, a potem użyj w/w Zwoju i zmień sobie na BM'a :) Ja tak zawsze robiłem, moi koledzy też tak robią. Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja ci polecam Woja mentala :)

Na em2 sprawuję się pozytywnie ;)

1-67 ; ) wszystko na bocie ; )

Poza tym dzięki plikowi schodzi z konia wlacza silne i siada bije ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

A jak wyżej pisałem chcę zagrać SURA WP lub BM Ponieważ:

uno- grałem już mentalem miałem pro 42 lvl i pro 62 (znudziło mi się)

dos-grałem już ninją miałem 79 lvl (jeszcze mam na feniksiei ale też mi się znudziło

tres- szmanem też grałem ale za wolno sie expiło i skończyłem po 45 lvl brałem z 4-5 miechów ;/

cuatro-jeszcze nie grałem surą w ogóle chcę poznać jego moc :D

Więc jak Sura WP WYGRAŁ CHYBA :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz poczuć hardcore zagraj Archerem ; ]

Ja np nim gram i gra mi się super.

Na początku exp idzie masakryczne lecz po wbiciu większego lvl oraz rozwinięcia poli jest świetnie.

A co do PVP jest chyba drugim koxem po BM.

9368_gold.png

Opublikowano

To ja mogę się trochę rozpisać xD . Wszystko zależy czy grasz na bocie ;]. Bo jeśli tak to proponowałbym postać pro do PvP czyli mam tu na myśli BM-a, Archera, healera abo ewentualnego bodego lecz na niego trzeba dużo bocić aby mieć kasę na KU. Jeśli grasz sam to polecam surę WP ponieważ ma pod dostatkiem ataku i deffa lub mentala który również w ataku braków nie odczuwa dzięki możliwości noszenia broni dwuręcznej. Jeśli chodzi o smoka to moim zdaniem nadaje się tylko na drugą postać jako buff ponieważ jego skille zabójcze nie są, a większość osób z wysokimi lvl-ami posiada własne buffy. Co do daggera... Postać dobra Ku nie drogie, potrafi sobie sam lurować jednak jest drogi ponieważ do PvP albo choćby expienia z buta potrzebne są koziki+9 z dobrymi śr lub um do PvP. Jednak do expienia z boja będzie potrzebny mieczyk i to jest kolejna wada. Jego wielkim + jest chmurka która na M i DMG skillhacku jest zabójcza na bossy lub V2. Na temat bodego nie będę się rozpisywał ponieważ jak mniemam każdy nim grał :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...