Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,niemam duzo czasu na granie a chcialbym wbic duzy lv,mam wizarda 35lv full int jakiego bota polecacie zebym mogl puscic bez zadnych watpliwosci???

ZA NAJLEPSZEGO BOTA DAM 5*

Opublikowano

Odpal ibot'a i wyskoczy ci takie okienko i masz tam do kliknięcia Tak, Nie, Anuluj wybierz Nie i bot się włączy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

tak tylko ze loader nie dziala,a jak wlacze normalnie to nie wczytuje i jeszcze mi pisze ze bym klikna donate costam jeszcze ze paypay trzeba zrobic czy cos prosze pomoz dam 5 z tego konta i 5 z innego

Opublikowano

tak tylko ze loader nie dziala,a jak wlacze normalnie to nie wczytuje i jeszcze mi pisze ze bym klikna donate costam jeszcze ze paypay trzeba zrobic czy cos prosze pomoz dam 5 z tego konta i 5 z innego

Taki mały zarys regulaminu na przyszłość - multi acc (więcej niż 1 konto / osoba) jest karane tutaj.

Wszystko masz napisane czytelnie jak piórem na papierze w dziale Ibot / Ribot, ogólny - mpcforumowy poradnik dot. obsługi Ibota masz tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Oczywiście przydałaby mu się odnowa lecz nikomu z moderatorów, ew. użytkowników się nie pali do napisania poprawionego poradnika, ale mniejsza z tym. Z opcji "Donate" nie musisz korzystać, jest to dla osób, którzy chcą przekazać jakiś fundusz producentowi bocika. Możesz spróbować włączyć Ibota z EdxLoaderem.

Znalazłem bardzo ładny tutorial u niemców :

To jest ukryta treść, proszę

Tak jakby jakiś uzytkownik chciał zabłysnąć na forum SRO.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Znalazłem bardzo ładny tutorial u niemców :

xxx

Tak jakby jakiś uzytkownik chciał zabłysnąć na forum SRO.

Regulamin forum mpc.

9. Użytkownik zobowiązuje się do nie umieszczania treści serwisów stanowiących konkurencję, obejmujących treści identyczne lub podobne dla właściwego serwisu. Treści takie zostaną usunięte, a użytkownik może zostać ostrzeżony.

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!