Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Logo Typu Bfh W Gimpie

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , szperałem troche w necie i znalazłem bardzo ciekawą rzecz na stronie BFH i zaiekawił mnie pewnien poradnik

trudno to zrobić i wyszło mi takie coś : proive.jpg

Jakąś warste źle nałożyłem ;/ i się czarne tło zrobiło , komentujcie i pokazujcie swoje prace ;p

http://tinyurl.com/y8a5amk

temat z którego mam filmik

Zbieram - a nie plusy nie.? xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Fajnie, Gimp to ścierwo ;/ Jak byś znalazł na PS to by było lepiej... ;/

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Zaraz dam linka na PS ;p . Albo zrobie TuT ale po angielsku jest all

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Napisz do naszego klanu zrobiłem w ten sposób robiłem 45 minut ale wyszło xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja właśnie zrobiłem logo do klanu^^

sygnax.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak dodac ss do backgrounda ? ogolnie fajny program ale duzo z tym roboty ^^

Plik > otwórz > i wybierasz obraz, który chcesz dodać

Steam: Skellington

Opublikowano

spory błąd w sprayu nie usunołeś zaznaczenia i masz konture... brzydko to wygląda... Ale ładnie wyszła ogółem ;p... Tylko te konturki i gites xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ZiolkoJr

Dzieki :P

@Mąka

Bo to co Upnąlem to taka jakby wersja beta :P A jak te konturki usunac?? :P

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

mi tez poprzednie bardziej pasuje ale Mąka nie chce powiedzieć jak te kontury usunąć :P Więc zrobiłem metodą "Polak potrafi" i wyszło to co wyszło :P Mąka powiedz jak te kontury usunąć ;]

Opublikowano

Masz taką opcje w zaznaczenie > nic i nie masz konturu w tym drugim po co nanosiłeś tyle razy tego spreya.? Pierwszy jest ładniejszy xD

Daj mi - jak coś

1390144171-U592769.png

Opublikowano

kurrde ;/ skasowal mi sie ten plik co mialem to stare, tzn.plik "gimpowy" ;/ pozostaje mi albo robic od nowa albo uzyc tego 2.. faktycznie glupio wyglada z tym konturem.. no nic pewnie bede musial od nowa robic :F :P

@edit

Dobra jakos sobie poradzilem :P

A teraz fajnie? :D :

polishbfh.jpg

Opublikowano

Nie obrobiłeś napisu BFH brzydko to wygląda...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dzieki ;) Dobra nie bede sie juz tym bawil :P Taki wystarczy na logo forum :P

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...