Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easymetin2] Zapisane Hasła, Strzec Się !

Keyshawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, słyszałem gdzieś, że jeśli ktoś ma EasyMetina to login i hasło mu się gdzies zapisują, bardzo tego potrzebuje ponieważ miałem bana na 2 miesiące i w tym czasie zapomniałem haseł;S

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

pomozę mi ktoś z tym? bardzo potrzebne & pilne :?

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

Podaj mi dokładniej sciężkę mateuszek199.4 będę wdzięczny.

33ngryq.png

Opublikowano

Poszukaj a znajdziesz, ale nic Ci to nie da bo jest zaszyfrowane.

Na metin2.pl skorzystaj z przypomnienia hasła.

RMCF

Opublikowano

yangster srawdzam ;p

chyba nie umiem tego zrobić, oto moja ścieżka gdzie mam zainstalowane EM2:

D:\Powracam do metina 2\EasyMetin2

i tam nie ma takiego pliku:/

33ngryq.png

Opublikowano

Bo ten plik nie jest w tym folderze, gdzie zainstalowałeś Em2, tylko bezpośrednio na dysku. W twoim przypadku: wchodzisz na dysk na D i tam powinieneś mieć właśnie plik "py". Jak nie ma to sprawdź jeszcze na dysku C. Jeśli nadal nie możesz tego znaleźć po prostu skorzystaj z opcji "wyszukaj" i wpisz "py".

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Bo ten plik nie jest w tym folderze, gdzie zainstalowałeś Em2, tylko bezpośrednio na dysku. W twoim przypadku: wchodzisz na dysk na D i tam powinieneś mieć właśnie plik "py". Jak nie ma to sprawdź jeszcze na dysku C. Jeśli nadal nie możesz tego znaleźć po prostu skorzystaj z opcji "wyszukaj" i wpisz "py".

Kurwa ty zjebie jebany , ładnie to tak kraść wykryte przeze mnie bugi ??! :angry:

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Nie znalazłem takiego pliku, jeszcze jakieś porady? ;/ Bo potrzebuję tego bardzo pilnie, żeby sprawdzić czy moje konto w ogóle funkcjonuje, czy ktoś go nie zawalił, bo wbijać 77lvl nie tak łatwo było ^^

33ngryq.png

Opublikowano

Nie znalazłem takiego pliku, jeszcze jakieś porady? ;/

Tak. Jedna. C:\py.txt Nie masz tego pliku? to już nie odzyskasz danych.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Więc temat CLOSE,

@offtop:

Andrzejt jest jeszcz ten twój czat? podaj link ^^

33ngryq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...