Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Silkiem

Spartan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam otóż pewien problem, mam internet z dialogu i od wczoraj jakoś po południu mam ciagle lagi w silku i DC a jak sie loguje to czesto "Failed to Connect server (C9)"

Wiele osób tak ma, ponieważ czytalem na innym forum i ciągle były tam o tym gawędy...;/ W tamtym roku też tak było ale nie aż tak jak teraz... Co się dzieje??? Czy to wina mojego usługodawcy internetowego czy co?? Ludzie prosze pomóżcie...;/

Opublikowano

@Up

Czemu nie to forum?? przeciez to gawędy ogólne dotyczące silkroad'a... a moze myslalem ze to wina joymaxa?? Na kazdym temacie bediesz piasac:"Nie to forum" ?? Postów Ci brakuje??

Opublikowano

Nie wiem też co się dzieje ale wydaje mi się że to jest wina gejmaxu. Bo też mam neta osiedlowego i mam duże problemy żeby się wbić. Częste C9 oraz nieuruchomienie się silka wcale nawet. Blokuje się na ~150MB wczytania gry do RAMu.

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

dragonck5.pngdragonballjg2.gif

prisonbreakwatcheryq7.pngsawvf8.gif

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano

Mi już działa.. A jak u Was?? Mi sie wydaje że Joymax powalił coś z portami i naprawiaja teraz.. Nie wiem... W każdym razie u mnie wszystko ok tak samo z siebie.. U Was tez powinno niedlugo dzialac:)

Zamykam Temat:)

Opublikowano

@UP

Ale zapytać chyba moge?? Jeśli źle napisałem to od tego są Administratorzy i Moderatorzy żeby dać mi np. Warna...

A nie Ty...

Zamukam Temat

Opublikowano

A ja cos zaslychnelem ze linia internetowa miedzy europa a azja zostala uszkodzona i tym razem to nie wina joumaxa wiec moze szybciej to naprawia lub juz naprawili

Opublikowano

Ja mam ten problem dzisiaj od rana probuje sie zalogowac ciagle mam c9 nawet nie da sie wbic.....

YouR_ShadoW-Alexander.png

Wciaz rosne:PP

Opublikowano

Ja na przykład mam Dialog i znowu ten problem... Juz w to nie gram Wracam na Cabala xD Moge wreszcie zamknąć temat?? Czy mi administracja na to nie pozwala bo juz kilka razy prubuje Go zamknac zeby spamu nie bylo xD

• Dodaj nową pozycję...