Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała Prawda O Serwerze Tiveria I Gm'Ach V2

sasukepl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała prawda o gm'ach z tiveria znanej jako triadica to n00bki nic nie umjejace zrobic zgarniaja tylko kase dla siebie osadzili mnie o kamermoda bo wpisywalem sobie takie cos na chacie [Lv.40]: kazdy to potrafi zrobic wiec... po 2 jak napisalem apelacje zaden gm z wszystkich nie byl wstanie zajzec na moj temat a nawet pisalem im na pw i skype i nic tylko po 2 minutach sie wylogowali. po 3 caly czas np. wcisną ogloszenia minimalizuja przegladarke i graja w tibie ! maja po 10 lat rodzice im to kupili i uwazaja ze maja po 20 lat tak naprawde to wszystko jest dla nich przekleństwem bugiem itp. Teraz kiedy apelowalem o un (unbanned) to nic tylko wylonczyly skype i przegladarki ! tak jak 1 rok temu napisal to pewien czlowiek triadica (tiveria) to gówno osadzone przez dzieci z calych sil niepolecam tego sserwera musieli na kogos zepchnąć to ze serwer pada oczywiscie poszlo na gm ktory zgarnial kase i dobrze sie opiekowal serwerem. z calego serwera wole animemt2 tam bynajmniej gm ma ponad 18 lat i potrafi stworzyc wlasne misje a nie jak triadica od niego zgapila chodzi mi o bambuska on byl w triadici to wsszystko to on zrobil 4 channele itd. jak odeszedl to serwer padl

tylko soon jednak cos potrafi zrobic w tiveri

ref

Opublikowano

Btw. ja jestem Sui, hi there ;*

Balon ma 19, Tomasz 21 i Piotrek tez na pewno ma powyzej 18, chociaz co do dokladnego wieku nie jestem pewien. Jedyna niepelnioletnia osoba tutaj jestes ty, a to czy ktos ma 16 czy 20 lat nic nie znaczy. Tutaj chodzi o dojrzalosc umyslowa kochany. Wiesz co to propaganda? Tak, wlasnie to probujesz stworzyc, ale ci nie wychodzi.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

spam wogole jest tu jakis moderator?

co to za reklama? omg takie cos to sie robi wkurwiajace , pisza byle co niewiadomo czy to ma byc reklama czy co

prosze o usuniecie tematu

Opublikowano

PO pierwsze nie ten dział

PO drugie twoja ortografia wygląda na wiek 4-5 latka

PO trzecie sam nie jesteś dorosły

PO czwarte napisaniem tego pokazujesz jakim jesteś noobem

PO piąte Tiveria.PL jest ogarnięta i wszyscy są dorośli więc odpierd** się od nich

Opublikowano

Koniec tego flame waru, jako iż nie jestem wredny nie będę rozliczać nikogo ale następnym razem proszę sobie pisać na PW, GG czy nawet czaterii a nie urządzać sobie flame war i kłócić się ile kto ma lat.

Pozdrawiam,

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...