Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy GTA IV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak... mam GTA IV i... nie wiem jak zainstalować ... XDDD wiec proszę o pomoc . nie ten dział ? to jaki? jesten głupi - trudno ! pisac na gg 860188!!! nie banowac bo udusze i i utopie itd:P

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

Opublikowano

Pierwsze co to musisz mieć Dodatek service pack 3 do windowsa oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej i DirectX

Tu service pack3

http://www.programosy.pl/program,windows-x...ice-pack-3.html

Sterowniki na stronach producenta

www.ati.com

www.nvidia.com

www.google.pl

Masz zapewne party. (kilka plików o równych rozmiarach, i nazwach podobnych do tego: GTA IV Disc 1.part01)

Potrzebujesz WinRAR

-Wypakowywujesz party

-Zaznaczasz pliki od GTA IV Disc 1.part01 do GTA IV Disc 1.part11, i klikasz Prawym przyciskiem myszy na jeden z zaznaczonych partów i wybierasz "wypakuj tutaj" (musisz mieć jakieś 18 gb na dysku wolnego)

-Jak się wypakuje obraz 1 płyty to wypakowywujesz obraz drugiej płyty, w moim przypadku pliki od GTA IV Disc 2.part01 do GTA IV Disc 2.part11

-Kiedy masz już 2 obrazy płyty wypakowane, to musisz je zamontować programem Daemon TOOLS, żeby ten obraz zamontować to po instalacji Daemon TOOLS klikasz na jego ikonkę obok zegarka prawym przyciskiem myszy i wybierasz Mout image>>Device 0>> i wybierasz obraz 1 płyty.

-Pokazuje się okienko, klikasz install, czekasz do polowy instalacji aż instalator poprosi o 2 płytę, wtedy montujesz obraz drugiej płyty tak samo jak pierwszej.

i Klikasz w instalatorze na OK.

-Po instalacji wklejasz pliki z tego cracka, do folderu z gra:

http://www.sendspace.pl/file/WpFK0muF/

Skan we własnym zakresie.

-Uruchamiasz GTA 4

Jeśli masz oryginała to na prawdę jesteś głupi :)

@DOWN

Zabronione jest podawanie GG, kur*a i na ch*j sie produkowalem :D

To wklej tego cracka co ci dalem linka a w tym social klub dawaj "register later" lub "don't register"

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

ale mi chodzi o to że wkładam płyte musze instalowac Rock Star Social Club i coś tam kurde nie wiem co zrbić ze nie moge konta tam załozyć plz gg 860188 :)

EDITa@@@@@@@@My sie nie rozumiemy... powiedz mi kur@@@czaczek :P jak wkładam płyte do komputera to co dalej? Jestem noobem i potrzebuje instrukcji obsługi spisanej w 100 punktach

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188