Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Framework ;P

markosxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

A więc mam do was prośbę .

Czy mógłby ktoś mi zauploadować plik mscorwks.dll ?

On jest w systemie windows ; p

A więc gdzie on się znajduje ?

domyślna ścieszka : C:\Windows\microsoft.net\Framework\v2.0.50727\mscworks.dll

A więc dlaczego tutaj ?

Bo ten plik jest mi potrzebny do hackow [uG] (unfair games [ o ile sie nie myle ])

Prosiłbym o zauploadowanie na hosting speedyshare.com

Będą +'y i 5 ; ]

Z góry dzięki . Pozdrawiam

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

nie lepiej sciagnac frameworka nowego i zaintalowac tu daje Ci link do 4.0 wersji bo watpie zeby komus chcialo sie upac plik taki

To jest ukryta treść, proszę

jesli pomoglem nie badz zyla daj + PS. mozesz sciagnac wersje 3.5 lub inna ale polecam 4.0

Opublikowano

Nic nie zdziałacie instalując najnowsze lub wszystkie frameworki. Nic to nie daje, a wręcz może popsuć system. Ja próbowałem kombinować z tym na moim "eksperymentalnym komputerze" z windows'em XP i żadnego pozytywnego efektu. Oczywiście odpaliłem go poprawnie w systemie Windows 7. Wątpie, żeby komuś się udało uruchomić ten MH na systemie Windows 7. To tyle na ten temat ode mnie jeśli chodzi o multihack 9.x. Jeśli występuje u ciebie błąd w MH w wersjach do 8.x to powinieneś mieć poprawnie zainstalowany tylko framerowk w wersji 2.0. U mnie to wystarczyło.

@UP

A ten mscorwks.dll jest do Win7 czy XP? I mógłbyś podać od jakiej wersji frameworka on jest

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...