Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to sa jakies sposoby poszukaj w wygasłych tematach bo cos o tym była ja niestety nie pomoge ;) ja jestem tylko od naprawy i pomocy przy włączeniu bota.

Opublikowano

tak bylo cos takiego ale mi niedziala zaraz jak znajde temat to dam

@edit

niemoge znalesc ( ale wiem ze co takiego bylo bo sam prubowalem)

Opublikowano

@UP & 2UP

Skoro niewiecie to po co sie udzielacie?

@Topic

Zainstaluj silka wraz z botem na 2 partycjach, spathuj media, i 2 klienty odzielnie na 2-och urzytkowniach PC (jeden klient z jednej partycji na pierwszym urzytkowniku, drugi klient z drugiej partycji na drugim urzytkowniku)

Opublikowano

@UP

to tak niedziala do tego potrzebny jest jakis program ( i wlasnie niepamietam nazwy) najpierw muszisz sciagnac ten program potem musisz miec 2x folder z silkiem ( na 2 roznych partycjak) nastepnie jeden odpalasz normalnie (sroproxy, liska i db-bota) wszystko tak jak jest tylko ip zmieniasz a w drugim zmieniasz w sroproxy port na 9500, odpalasz ten proglam ( ktorego nazwy niepamietam) odpalasz bota ( juz bez liska) klikasz start i gotowe cieszysz sie dwoma botami ( ale mi wlasnie to niedziala ... ale wiem ze dla niektorych tak)

Opublikowano

Są mity, że można. Trzeba mieć to na dwóch rożnych partycjach (Folder z botem i z clientem) i odpalaj na dwóch użytkownikach. Jeśli ci to będzie działać to napisz.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +