Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od ok. 2 tygodni szukam na necie działającego db bota. Próbowałem wszystkiego wersji 0.8 która rzekomo działa wersji 1.1 , 1.3 bez powodzenia. Zawsze mam wyłączone gg wszystkie itemki 11 dg i im w depo i caly czas nie czyta postaci o*ukriec można. Niby jak nie dziala ci 1.3 to zalecane jest przejście na 0.8 ale tam k*rwa to samo. Nie wiem jak ale kilak razy czytało mi postać a robiłem to samo. Próbowałem wszystkiego szukałem na yt na tureckich stronach na epv*ers i prawie zawsze z pojedynczymi wyjątkami bot nie czytał postaci. Mam win 7 64 i na xp nie miałem takiego problemu ale niestety nie mam możliwości zainstalowania. No ale do rzeczy ...

Prosiłbym od kogoś sprawdzonego bota który dziala w 100% na win 7 64 bit. Nie piszcie plz że coś źle robie bo przez 4 weekendy proboje rozkminić tego db bota.

proszę o pomoc ...

Opublikowano

Nie ma cracked db-bota na win 7 ( chyba że 1.3A działa )

Sam już k*rwa nie wiem czy działa czy nie bo raz mi 0.8 od duszka działało a raz nie tak samo było z 1.3 a raz działał a raz nie z tym że te "razy" kiedy działało zdarzało się niezwykle rzadko

Chodziarz po wczytaniu chara na bocie wszystko działało i miałem 0% problemów.

Jedynym moim problemem jest niewczytywanie chara

Opublikowano

a co ma win 7 do tego ja mam 7 32bit i 64 i na obydwu działa bot bez żadnych problemów.

W takim razie prosił bym cie abyś dał mi link do twojego bota i napisal po krotce jak go odpalasz .

Sry ze takie noobskie prosby ale probowqalem juz wszystkiego i chce wiedziec dobrze co mam zrobic zeby mi bot zadzizalal