Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Kategoria : Systemy Operacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje otwarcie nowej kategori : Systemy Operacyjne w tym podzial na:

Windows

Linux/Unix

MacOS

ja moge byc kidmodem w tym nowym dziale etcetera etcetera ...

nie no niby czemu to sie ma przydac

as u already know:

to na czym i z czym a doczynienia conajmniej 10 do 20% uzytkownikow tego forum to sa systemy unix/linux wiec warto by poszerzyc oferte zeby ktos po glupim zapytaniu

np jak mam wpisac komende zeby to i to zrobic nie wyladowac np na KFD

Opublikowano

no nawet jak nie dostane moda to mysle ze taka kategoria powinna sie pojaiwc bo te wszystkie gry i serwery gier nie dzialaja na powietrzu tylko w pewnych srodowiskach , aby sie sprawnie w nich poruszac powienien powstac taki dzial gdzie ktos kto ma problem dotyczacy konfiguracji systemu na ktorym dana usluga nie dziala zostal rozwiazany.

A np patrzac po metin2 i tworzenie serwerow

to widac ze jak juz ktos styknie sie z czyms spoza windowsa to liczy tylko na glupie tutoriale i potrafi je tylko mozgojebnie przepisywac i nawet nie rozumie co przepisuje

to tylko taka propozycja , mysle ze jest calkiem na miejscu .

Opublikowano

Dużo jest for na o tematyce systemowej, więc radzę się tam wybrać i tam starać się o moda

;)

Jestem na nie

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

no jest ich duzo ale nie zapominaj o SEO

Search Engine Optimizer

i np

po wpisaniu

zapytania z problemem mozesz byc przekierowany na mpc

zamiast na te "inne fora"

to by "gdyby powstal nowy dzial" wynikalo z dobrego page ranku tego forum w Polsce a nie z mojej fanaberii

chodzi tylko i wylacznie o kierowanie uslug ku nowym uzytkownikom i poszerzaniu oferty tego forum .

Opublikowano

up ... ja tlumacze ze page rank mpc moze pozwolic na przechwycenie rynku tych forow typu helpPC z punktu widzenia uzytkownikow

jakkolwiek musialoby byc to profesjonalnie zrobione

ja rzucam tylko pomysl

moze glupi niewiem , nie jestem wszechwiedzacy , ale z mojej oceny dosc jasno wynika ze takie dzialanie jest sensowne

Opublikowano

falj, na forum cziterskim dział z systemami, masz dział dobre programy i tam pisz, albo wejdz na forum.pcformat.pl dział oprogramowanie i Ci wszystko powiedzą.

1285279961299.gif
Opublikowano

up a powiedza mi jak zainstalowac bmona w freebsd ... bo nie sadze ze mi powiedza .

albo o ofercie serwerow dedykowanych powiedza mi cos?

nic mi nie powiedza

poza linkami to nic nie powiedza , a tu ludzie tez nic nie wiedza czesto musza szukac po innych forach w podstawowych sprawach dotyczacych oprogramowania spoza MS.

Opublikowano

up a powiedza mi jak zainstalowac bmona w freebsd ... bo nie sadze ze mi powiedza .

albo o ofercie serwerow dedykowanych powiedza mi cos?

nic mi nie powiedza

poza linkami to nic nie powiedza , a tu ludzie tez nic nie wiedza czesto musza szukac po innych forach w podstawowych sprawach dotyczacych oprogramowania spoza MS.

Uważasz, że na mpc jest wyższy poziom niż na pcformat i dzieciaczki z metina ci doradzą w wyborze dedyka? Buahahaha. Tam ludzie się na tym znają nie to co tu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

jest szereg zapytan ktore prowadza tylko i wylacznie na anglojezyczne fora , podczas swojej pracy z serwerami nigdy nie natknalem sie na forum pcformat i tym podobne

i nigdy nawet problem ktorego szukalem nie zostal jakos poruszony na polskich forach typu pcformat

raczej na mailing list i tego typu

Opublikowano

Po pierwsze takie coś to w sugestiach.

Po drugie tylko po to dział, abyś miał tam moda ?

Po trzecie partner forum, helpc jest od tego.

@

Wydaje mi się że robisz to na od*ier*ol i tylko dla rangi.

Jestem na NIE !

@

Down

Facepalm ...

Przejrzyj swoje wypowiedzi, a później osądzaj, z resztą ty od tego nie jesteś.

Down. ja też jestem zwykłym userem, każdego traktuje na to samo i z szacunkiem, w zamian liczę na to samo, ale nie zawsze ...

Opublikowano

Shittset w kazdej aplikacji piszesz ze tylko dla rangi... Wiem wiem to nie aplikacja ale ogarnij sie chłopie bo twoje argumenty są już nudne...Jeszcze ten styl pisania "Po pierwsze , po drugie..."Piszesz jakoś dziwnie według mnie.Ten metin ci do konca pomieszał w tym durnym czerepie.

@up ja mam wyjebane bo jestem zwyklym USEREM ... Ty jestes modem więc mowie ci ogarnij sie bo ktoś z góry sie wkurwi.

Opublikowano

Jestem za paninax.

Sam potrzebowałem pomocy przy Debianie, pierwszy raz sie z nim zmierzyłem ...

Bo tak to bawiłem się na Windowsie albo na fbsd..

Niech powstanie taki dział, paninax by się dawał na moderatora Linux/Unix.

Też chętnie bym mógł się udzielać na temat Unix-ów ; P

Własnie w tym dziale ludzie by mogli przechodzić z tworzenia serwerów na kategorie Unix np. przy błędach na fbsd ;f

Zobaczcie na dział " Dowcipy " ..

Też jest pelno stron/for o tej tematyce..

Np. dowcipy.pl, dodają tam dowcipy codziennie w wielkich ilosciach, więc po co komu ten dział?...

Nie myślcie że na innych forach jest bo to bez sens..

Najwyżej jak nic z tego nie wyjdzie to się usunie...

Opublikowano

Po pierwsze takie coś to w sugestiach.

Po drugie tylko po to dział, abyś miał tam moda ?

Po trzecie partner forum, helpc jest od tego.

Po osiemdziesiąte już to napisaliśmy, więc wyjdź.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

jestem na nie. Taką pomoc możesz otrzymać gdzie indziej. Już forum się trochę rozlazło i koniec na tym ! Trzymajmy ścisłość. Bądźmy dobrzy w tym co robimy, a nie chwytajmy 10 srok za ogon.

LifeSro

FusionRoad

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...