Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Niewlacza sie

Waldes93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem od wczoraj wczesniej odpalalem i bylo wszystko ok... dzisiaj odpalam silka jak zawsze SrProxy ag i loader i silk sie niechce otworzyc niewiem czemu wysakuje tylko okienko SRO_Client i nic;/ a po zainstalowaniu silka bez bota odpala sie normalnie i dziala a jak skopiuje ag, loadera do folderu z silkiem + uptade media patcherem to przy odpaleniu silka normalnie z ikony na pupicie i z tej w folderze pisze mi ze jest inspekcja -.- niewiem o co chodzi pomozecie mi...??

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

i ja mam tak samo ale zdaje mi sie ze to wina srproxy bo na nuconnector dziala mi dobrze tylko czesto blad mi wyskakuje "??????"

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

ale do wczoraj wieczora bylo wszysto ok a teraz nawet sie nie zawsze wlacza czysty sro przynajmiej u mnie tak jest jednym slowem zal...

wam tez czesto wyskakuje C9?

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

C9 bardzo czesto wyskakuje gdy sptachjesz MediaPatcherem. Polecam Ci uzywac SrProxy, aby uniknac tego problemu. Pamietaj zeby zaznaczyc "Redirect IP" i wpisac poprawny Port. Ja z SrProxy nie mam problemow, tyle ze mi sie wylacza Ag po jakis 20 minutach... Ale przez nuConnectora tez tak mam.

Opublikowano

ja używam nuConnecotora i nie mam z nim żadnych problemów polecam spróbować za jego pomocą się łączyć

i używać najnowszej wersji BOTA

• Dodaj nową pozycję...