Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do Doświadczonych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie ebo ;)

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

kup ebo +9 i jakies kolce do inta nawet +7.. teraz za grosze to kupisz bo w grocie leca.. i do skili zakladaj te do inta a do walenia ebo..masz wiecej ataku i wiecej defa i wiecej hp..

76561198017353072.png
Opublikowano

Witam, jak grałem kiedyś w metka to miałem kolce z białego złota i ebonki +9, z białego złota używałem w momencie odpalania czarowanego ostrza potem zmieniałem na ebonitowe +9 zawsze trochę więcej ataku no i PZ z ebonków.

Pozdrawiam

www.pajacyk.pl

Pomóż potrzebującym, wejdź na stronę raz dziennie i kliknij w brzuszek pajacyka. Każdy sponsor na tej stronie płaci 5 groszy za kliknięcie na fundację pajacyk.

Opublikowano

Jeśli Sura to Kolczyki z niebiańskich łez ogólnie te kolczyki są drogie o ile wiem na wszystkich serwerach ^^ na Agronasie nie gram więc Ci nie powiem :)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

kup sobie teraz ebo + 4/5/6 dobij 54 i kup nieb łzy +8/9

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...