Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Co ten AgBot wyrabia?

Kadash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z Ag Botem. Ustawilem sobie 'Hunting Area' jednak on mi za nie wybiega... mało tego mam odznaczoną opcję 'KS Player' a on wciaz atakuje moby przeciwnika ;/ I tak tak na zlosc, ma wokol siebie mase mobkow, ale nie... on podbiegnie do tego ktory atakuje inny...

Co robic?

@EDIT DOWN

Ja takze mam ten blad...

Opublikowano

nie robie nowego tematu ale mam problem ;/ wszystko ladnie bor smiga ale po jakis 20 min bot znik(wyłancza sie) nie wiem oco kama ;/ na roznych wersjach to samo :/

b_560_95_1.png

Opublikowano

mógłby ktoś podać linka do tego "netFramework 3.5" w całości do ściągnięcia przez sciąganie automatyczne, a nie manualne w programie tzn: ściągnąć netFrameworka 3.5 całego w całości żeby tylko zainstalować i tyle a nie ściągnąć 2.5mb i potem patchować go.

Opublikowano

tez przetestuje programy, ktore kolega polecil, a co do wylaczania bota, mi się wylacza jak wlaczam 3 lub wiecej clientow, na 2 smiga

EDIT. Czy ten netFramework 3.5 jest zainsalowany w XP Sp3 od "nowosci" ?

Opublikowano

Hmm, a mi bot sie wciaz wylacza. Chociaz za pierwszym razem gdy wykasowalem to z rejestru za pomoca CC chodzil i sie nie wylaczal... jednak teraz znow to samo ;/

• Dodaj nową pozycję...