Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Sie Bardziej Oplaca ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kiedys zrobilem sobie ninje dagger 25lv, wszystkie staty w ZRĘCZNOŚĆ, chmurka m1 i siedzialem w Trudnym lochu, ale u mnie na serwie medal chodzi po 300 k i malo kto kupuje wiec taki zarobek odpada.

Narazie nie dziala zaden FB (przynajmniej na moim kompie), i chcialbym zrobic sobie taka ninje zeby zarobic 11-15kk dziennie.

Zastanawialem sie nad dropieniem ogonow + bo jeden chodzi po 7-9kk, wiec 2 ogonki dziennie i juz jest jakis zarobek.

Wiem ze duzo osob wlasnie taka ninja sobie dropi rozne rzeczy i na tym sporo zarabia, ale prosze o podanie miejsc lvlu jaki ma miec ninja, eq hp itp.

Bodzie tez sa oplacalne, bo chodza po 10kk ale trzeba miec 50lv, wiec musze miec PEWNOSC ze beda dobrze dropic, i gdzie.

Czyli ogolnie cennik na moim serwerze wyglada tak (podam te cenniejsze itemy).

Ogon weza + - 7-9kk

Kamien Duchowy - 35-38kk

Bodzio 9-10kk

Itemy 2k pz (buty i naszyjniki) 70-100kk

Jest mozliwosc kupienia 2x dropu na 14dni.

Z gory dzieki za odpowiedzi, za kazda SENSOWNA bedzie +.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

A ja mam inny pomysł :P Kupujesz FULL EQ ! ks. misji expert. Przyjmujesz tylko te, w których trzeba zabijać "DUCH DRZEWA"

Za misje można dostać kamyk duchowy, który jak zauważyłem jest dość drogi na Twoim serwerze.

Sposób nie wymaga dużej ilości czasu, jednak żeby się wybić potrzeba troszke kaski na experty :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano (edytowane)

EM2 odpada bo wg mnie to najwieksze GOWNO jakie jest, rozumiem ze mozna samemu cos dropic na hackach ale zeby zostwiac postac na bocie to masakra.

Chyba wybiore oaze, ale prosze zeby mi ktos napisal co i jak mam zainstalowac zebym mial metka z modem kamera i mh (moze byc bez mh).

+ daje tylko za napisanie MIEJSCA, EQ, ILE MAM MIEC HP, KTORY LV, jak tego nie bedzie to nic nie daje.

Experty tez odpadaja, bo robilem glowna postacia, zrobilem kilka i wszystkie byly na ognistej ;/

Edytowane przez KoksKoks
sugna70kz.png

Opublikowano

Miejsce: Oaza (środek), Okolice Oazy (lewa, prawa)

EQ: Sztylety na 20/25lv +6/7 (najlepiej ze zręcznością), Czerw. ubranie +5/6 w zupełności wystarczy, bojowa tarcza +4/5/6 (najlepiej NNO lub + do zręczności) , kolce na 1lv (ponieważ mają zręczność) +5/6 , branza - srebrna +4/5 w zupełności wystarczy , naszyjnik obojętnie (jak wbijesz 28 lv to jadelitowy) najlepiej z bonem do PŻ (500) i buciki obojętnie (acz kolwiek najlepiej z bonem do PZ [500])

HP: No to wystarczy 2k w zupełności (jeśli masz DMG i chmurkę na M)

Lv: Obojętnie, ale w granicy 25-35 dropi najlepiej - wiem bo jak chodziłem na metki to buffką ubijałem węże i ładnie dropiło)

Liczę na + ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...