Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Anime

PanMiły

Anime  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które anime jest najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co jest w ankiecie znam tylko dwa naruto i bleach, a oglądam tylko Naruto

btw. dodaj Dragon balla do ankiety

deidara2.png

Opublikowano

A gdzie One Piece , Eyeshield 21 ? Major , Hajime No ippo

Żal mi niema nic dobrego do wyboru

Znaczy dobre anima ale ;P sa lepsze...

30364378.png

Opublikowano

O dwóch z najelpszych sportowych aniemach nie slysdzales ? Hajime no ippo ma 2 sesony ;p

Major ma 1,2,3,4,5,6 Sesonow i nie szlyszales ?

I wogule niema najlepszego anima są poprostu równe i wogule anima które tma podałeś nie są równe bo każdy ma fabułe krótsza czy dłuższa wogule no comment.

Musiałbys to rozbudować Najelpszy sportowy / romansowy / komediowy BO taka ankieta jest hujowa.

-.- polaczki

1gnguw.jpg

30364378.png

Opublikowano

Żednej dobrej animacji tu nie ma. Obejrzyjcie dobrą animacje np. Jak wytresować smoka - How to Train Your Dragon (2010)

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Żednej dobrej animacji tu nie ma. Obejrzyjcie dobrą animacje np. Jak wytresować smoka - How to Train Your Dragon (2010)

Czytaj temat

Najlepsze Anime...

ANIME...

ANIME.

@top

Dużo tego jest, ale głównie Bleach.

Opublikowano

Z podanej powyżej listy myślę, że wybiorę Full Metal Alchemist. O ile jest to seria pierwsza ( za drugą nie przepadam).

Jednakże, zbyt ubogi ten spis, jeżeli chodzi o najlepsze Anime. Zabrakło paru tytułów, takich jak np. Cowboy Bebop, School Rumble, Ghost in the Shell, Trigun, Nana, Grobowiec Świetlików, Black Lagoon, Spirited Away itp.

beznazwybh.png

Opublikowano

wtf niema tu najlepszy serri typu Death Note,Higurashi no naku koro ni,Higurashi no naku koro ni Rei,Higurashi no naku koro kai,toradora;D,berserk,Darker than BLACK,ghost in shell,Gintama,Beck,Bokurano,lucky star ;>>

Opublikowano

Najlepsze anime jakie w życiu oglądałem? One Piece. Najgenialniejsze anime jakie istnieje, potem Dragon Ball.

Bleach ssie, a Naruto jest spoko. Przynajmniej ma jakąś konkretną fabułe w porównaniu do Bleacha.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...