Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut+Download Body Part1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Jestem nowym użytkownikiem mpcforum chciałbym odrazu was poinformować że wiem było troche podobnych

Tematów ale każdy się czymś różni przejde do sedna :)

1.Pierw trzeba pobrać easy metin2 na samym dole jest link :)

! tak więc robimy postać woj body najlepiej w chunjo ponieważ dodam póżniej fotki!!

EXP idziemy na dzikie psy 1-3lvl 3-5 wilki 5-8 niebieskie,dziki 8-12 myśle że damy rade ubić szare wilki.

EXP M2 lub M1 12-20 zaprzysiężone dzikusy 20-30 dzikusy+generały 30-35 < tu polecą nam fmsy i jelonki.

EQ najbardziej opłacalnym sposobem eq na sam początek są misje polowania,biolog i misje w mieście np zlotytopór od kowala.

EQ jeśli już mamy 20 lvl najlepszym sposobem na eq bedzie ulepszanie dropa z dzikusów + jakieś marmury polecą to sprzedamy.

EQ 35lvl tu już wiecej wyborów zarabiania możemy.

expić i wylecą nam przy okazji jakies marmury książki i fmsy jelonki---- tu radziłbym fmsa sobie zostawiać i ulepszać a jelonki i reszte sprzedawać.- nie w sklepie tylko na tobołku.

Polować na Metiny Czerni Cienia Zdrady - niby dobry zarobek np u mnie na servie aura 7kk phobos.

Wymagania

1-17lvl podstawowe wymagania eq +4-5-6 tradycyjny mnisia gilatynowe lub storczykowy

18-30 Tygrysia +6-7 Żelak +5-6 Srebrna z questa +4-5 pieciokątna +6

30-35 żelak +7 Tygra +8 Srebrna +6-7 pieciokątna +7-8

Buildy

Aura-Berserk-Wir-szarża-trzystronne < dobry build na boja i exp

Aura-Wir-Szarża-Berserk-trzystronne < zryty build tylko pod pvp na exp sie nie przyda

Aura-Wir-Berek-Trzystronne < dobry do expa i do pvp

punkty statusu postaci

2 wit 1 siła < dobry do expa jeśli mamy słabe eq

2:2 < Myśle że ten build nei jest taki zły ale polecam 1

Part 2 juz niedlugo

Download: http://hotfile.com/dl/75026852/2cd715d/EasyMetin2_pl_0.1.3.1778.exe.html

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ed1aebb77707a80fdb53009034e644beb4580ea53b71eb541fd31d78fe2893ff-1286666774 niegroźne wirusy prosze nie spamować że to key czy coś niemusisz sciągać odemnie

ZASTRZEGAM SOBIE KOPIOWANIA ZAWARTOŚĆI MOJEGO TEMATU BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...