Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Rodzicami Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli macie problem z rodzicami i nie pozwalają wam zostawiać kompa na noc tu znajdziecie odpowiedź :D

Ten program niby banalny ale może dużo dać :P

z

skan: Próbowałem virustostal ale nie idzie :/ Modek weż ty może wstaw bo u mnie nie idzie :/

z

Ustawiacie czas na taki zanim rodzice się obudzą i zanim się obudzą ten program wyłączy za was komputer i nie będzie rano darcia xD

no niby tak ale nie każdy komp to ma ;/

Edytowane przez Schittset

Pomogłem? Daj +

JUSTIN BIEBER dostaje po mordzie butelka xD
Opublikowano

u mnie to nie przydatnie ponieważ raz się w nocy prawie udusiłem i rodzice zerkają często do mnie .. ale poradniczek w pytkę +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

u mnie gdy włącze stan wstrzymania to gra nie chodzi ;/ więc dla mnie ten program to najlepsze rozwiązanie :P myślałem że może się komuś przydać

Pomogłem? Daj +

JUSTIN BIEBER dostaje po mordzie butelka xD
Opublikowano

Ehh wy nawet przez noc nie potraficie bez metina zyc? Marnujecie zycie, dla mnie program zbedny, noc jest po to zeby odpoczac bo waszym ciezkim, zasranym dniu grania w metina ;) Zastanow sie troche nad tym.

Opublikowano

Popieram UP :) Metin wam trzepie mózgi :D (jak to mowi moja babcia ) xD Wiem ze chodzi o zarobek wam i lvl ale bez przesady... Ta gra to nie cale wasze zycie .. wiem ze ciezko tak jak was wciagnie ale heloł :O  Powinienes sie cieszyc ze masz takich rodzicow :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Prosze pana raport!!! program nie twoj!! bylo dac link od autora nie upload na hotfile (noobek z cb myslisz ze bdziesz mial 1k pobran)!! przez takie glupstwa forum moze miec klopoty bo on w przeciwienstwie do cb MA PRAWA AUTORSKIE

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...