Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

mtmosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy maja problem z tym ze czemu ktos nie dostaje 100 UPointsow. Przyczyną jest zrobienie powyzej 3 - 5 kont.

Przejde odrazu do rzeczy:

1.Panel sterowania

2. Konta urzytkownikow

3. stworz nowe konto (na gosciu nie wiem nie prubowalem/konto z ograniczeniami) najlepiej zrobic admina

4. wchodzimy na playspan.com

5.Rejestrujemy sie

6.Potwierdzamy link aktywacyjny i woolooo mamy startowe 100 UP

Jeśli to przestanie działac skasujcie konto i zróbcie wszystko od nowa

To mój standardowy sposob na premke a to odkrylem przez przypadek. ...

By Mtmosek

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zacznę od tego że NIE ma możliwości zmiany ip czy guid komputera poprzez tworzenie nowego użytkownika.

Dodatkowo po tworzeniu nowego konta i usunięciu go zostawiasz tyle syfu na kompie że ścina się o 5% więcej niż wcześniej.

Zakończę tym że playspan rozpoznaje nowe konta po ip komputera więc lepiej zrobić nowe konto na proxy lub restartować komputer (dla tych którzy mają dynamiczne ip (zmienne)) niż bawić się w tworzenie użytkowników które nie może działać :)

Po prostu podczas przelogowania otrzymałeś nowe ip od usługodawcy i tyle.

Opublikowano

up walisz tu jak dla mnie o czarej magi ale to co on napisał dziła kompa mi nie muli a zrobiłem juz kont na kompe +20 i skasowałem i kopm norm chodzi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

up ty masz cos z mózgiem jak ja bym miał robic reinstal wina to chyba juz wolje pójść do sklepy kupic paysafecarda i miec preme a z tym reinstalem to w chuj roboty

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@UP a po co sciagac jakies programy? nie lepiej bezpiecznie zamiast lapac wirusow zalozyc nowe konto na kompie i sie cieszyc a nie potem o nie kon trojanski. .. niektorzy tacy sa ze robia formata bo sie boja o kompa

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...