Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Własny Serv

ziomek384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! otóż mam swój serv wszystko pięknie śmiga jest git... ale jest jedna wada której nie wiem jak zaaradzić :/ oto mój problem:

atakuję np. Wioskę barbarzyńską i biore tam szlachcica i tak 5 razy lub więcej a poparcie spada max do 69 i wzrasta czy mógłby mi ktoś z tym pomóc jak temu zaradzić? z góry dziękuję! za pomoc 5* i ++++

@Edit tzn... Zamiast np.

Poparcie wioski spadło ze 100 na 69

z 69 na 30

z 30 na -1

to jest:

poparcie wioski spadło ze 100 na 69

100 na 77

100 na 71 itp JAK TO ZMIENIC?!

24382.jpg
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

witam miał bym prośbę do osób znających się na tym mianowicie wraz z kolegą chcieli byśmy zrobić sobie potyczkę w plemiona we 2 na lanie jeśli ktoś był by na tyle uprzejmy i napisał mi jak mogę to zrobić był bym wdzięczny czego bym potrzebował :

na starcie wszystkiego :P

czytając tematy na forum nie natknąłem się na coś w rodzaju instrukcji a nie jestem zbyt kumaty i prosił bym równie o jakieś wyjaśnienie co potrzebuję :

1 )link do programu czy plików które będą mi potrzebne

2 )krótki opis jak odpalić ściągnięte pliki tak aby móc zagrać na lanie

3 )jeśli była by taka możliwość napisanie gdzie mogę zmieniać opcjie gry takie jak czas produkcji surowców czy wojska

4 )jeśli istnieje coś takiego to boty do danej gry (sztucznych graczy coś w stylu że wioskami gra komputer)

gra nie musi być po polsku i jakaś nowa wersja potrzebuje tylko takiego by działało :P będę niezmiernie wdzięczny jeśli ktoś zechciał by mi pomóc i oczywiście daje 5 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...