Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aug Vs Ak47 Vs M4A1

seeyou11

AUG vs AK47 vs M4A1  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na co dasz g?os?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierz akacza jeśli chcesz dobry Damage ale za to recoil oczojeb . Ale skoro chcesz pograć też mocno i w miarę bez recoilu weź m4a1, o augu nie mówię, dwa strzały celownik w niebie trudno go ogarnąć. M4A1

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

AK jak potrafisz grać. Znienawidzony przez wszystkich rozrzut jest jej jednym z największych plusów w moim mniemaniu.

Dużo osób wychyla się ostatnio Q bądź E biegnąc i strzelając w nas. Mając AK posypią się w takich sytuacjach heady.

Zresztą sami sprawdźcie rozrzut na ścianie : )

AUG. Potężny DMG. Prawdziwy killer w rękach wprawnego gracza.

Wystarczy parę celnych pocisków w korpus i przeciwnik leży.

M4A1 - broń bardzo celna ze średnimi DMG. Doskonała na krótkie i średnie odległości.

Ja z tego zestawu wybrałbym AK i AUG.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

AK47 nie odskakuje w góre i dobrze się heady wali

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza/

Poczytaj najpierw nastęnym razem ten temat później pisz kolejne.

Ak47 najlepsze z tego zestawu.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

AK jest dojebane bierz ja mam 45 lv i zamias famasa z ak rozpierdzielam i 0wnie

WALE BANIE NA ZAWOŁANIE !

Mój Sprzęt:

System : Windows 7 64-bit

Karta Graficzna : Zotac GeForce 460 1gb

Pamięć :2x4gb

HDD : 750gb

Procesor : intel core i5 4x 3,0

Monitor : Gateway LCD 22" fpd2275

Audio : logitech 250w

Myszka : logitech

Klawiatura : logitech

słuchawki AKG K518DJ

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza

Kałach

Opublikowano

Jest od tego temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza/page__p__987774__hl__zbiór%20wszystkich__fromsearch__1entry987774

Aug najlepszy.

.

Opublikowano

ja oddałem głos na AUG.

dlaczego?

IMO AUG ma taką samą celność i porównywalne DMG co m4a1, co więcej ma scope'a (jeśli dobrze pamiętam) czego w m4 brak...

AK47 o wiele większy DMG ale ujmuje celnością... myślę że na bliski kontakt lepsze, aczkolwiek osobiście preferuję strzelanie z większych odległości... ;)

Opublikowano

uuu... fakt, zapomniałem o ważnym defekcie broni AUG, o którym właśnie przypomniał mi przedmówca... <_<

kolejnym minusem "Augusta" jest brak celownika (jako że gra nim snajper) może to trochę przeszkadzać, (ale od czego mamy mózg) przecież na środku ekranu zawsze możesz sobie strzelić jakiś punkcik markerem... xD :P

żartuję oczywiście - wystarczy plik tworzący cross hair i po sprawie... ;)

Opublikowano

Zdecydowanie M4A1 :) Jak ma się wprawe to mozna ludzi z famasem Lać :O

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Famas jest tylko i wyłącznie na premium :) jak się ma skilla to się wszystkim dobrze gra m4a1 broń bardzo dobra celna dość duże dmg, ak celność słaba ale za to bardzo duże dmg, aug broń średnia nie ma celownika ale za to ma zooma ja osobiście wybrał bym m4

Opublikowano
Zdecydowanie M4A1 :) Jak ma się wprawe to mozna ludzi z famasem Lać :O

no właśnie, FAM można kupić gdzy masz premke, więc nie ma co go porównywać do broni "niepremkowanych"...

AUG i M4 to jest ZUPEŁNIE to samo, różni się tylko wyglądem i brakiem celownika, a staty ma praktycznie IDENTYCZNE...

Opublikowano

Wybierz akacza jeśli chcesz dobry Damage ale za to recoil oczojeb . Ale skoro chcesz pograć też mocno i w miarę bez recoilu weź m4a1, o augu nie mówię, dwa strzały celownik w niebie trudno go ogarnąć. M4A1

Po 1. To nie jest M4a1 tylko M4 .

Po 2. Z tych broni najlepszy jest AK47.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...