Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Stalka Dla Sury +9

DELFINOOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DELFINOOO - fake. Krul Majonez - no fake ;P.

DELFINOOO dziwne, ze zawsze na SSach zaslaniasz lvl i nie widac rangi. Tak samo na tym 96lvl. Nie probuj mi wmowic ze na takim lvlu wbijales skille na P :D. Fake fake fake. Pokaz serwer lub przynajmniej jak w M1 na placu stoisz na handlowym CH. Jebac minusy i plusy ;*. Jak dla mnie jestes parodią.

Opublikowano

Stalki Gzz :D

@Bana możesz dostać bo znając jakieś dziecko może wrzucić twój ss z postacią na allegro :)

@jak bym zobaczył aukcje z moją postacią zgłosił bym dziecko do supportu allegro / policje

Za sprzedawanie czegoś czego się nie posiada.

Takie przypadki już były ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

autor tematu cały czas oszukuje :) Robi na privach postacie którymi naśladuje te z s1 (był już DELFINOO teraz KseoniX) a lvl przy nicku to nic trudnego

Opublikowano

@UP

Dokładnie. Choć, te ss'y zachęciły mnie do gry surką :P A pozatym, może i fake, ale ładnie się błyszczy <_<

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

To, ze taka postac jest w rankingu to nic... Zrobie na privie sobie "fubu" i uwierzycie? blagam was...

@edit A w ogole to juz by mogl w takim razie filmik wstawic na yt, bo pewnie ulepszyl mnisia na +5 i sie cieszy :D

bialachmurka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...