Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thxmt2 [Pl] [Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj mozliwosc kupowania SZKAT u Npc; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będą usuwane postacie bo wam zwale serwer jeśli coś takiego odwalicie bo dużo sie dziś napracowałem żeby tak wybonować eq..

I jeszcze żeby wyposażyć moją całą gildie w stalki.. Ohh nie daruje wam tego jak skasujecie konta..

Jeśli kasacja kont to kasacja serwera..

A i gracz ReaLoS czy jakos tak wydał jakies 200zl na item shop..(to Amerykanin) jest on spoko w przeciwieństwie do was(99%) debili co jadą na DMG hackach i one hit kilerach.. myślicie że czemu banują polaków na serwerach zagranicznych, też bym wolał zablokować IP dla polaków bo sami cziterzy.. nikt już nie potrafi grać bez MH , Kamera moda , dmg hacka i one hit kilera? przez was metin schodzi na psy, skończeni debile, może wam coś wejdzie do tych zakutych łbów.

Ps. Wali mnie to czy dasz mi "+" czy "-" po prostu mam już to w dupie..

Ps2. Do modów a banujcie sobie.. to jest tylko przesłanie do debili żeby zaprzestali gry na dmg i one hit.

Przez te wasze czity serwery sie walą.

To tyle z mojej strony.. Mam nadzieje że GA pomyśli trochę zanim skasuje konta oraz to że wycofa ulepszacze.. lub zostawi tylko perły..

Pozdro dla graczy z gildi Euforia (mojej) Oraz gildi Mordownia :-)

graphic.png

Opublikowano

@up

Wcale nie. Uważam, że ninetales się nie pomylił! Serwer taki jak większość, tylko expienie expienie expienie, może potem zabawy ( jak już sie dorobimy dobrego sprzętu )

Stawiam już na serwery gdzie na czele znajduje się zabawa, bo o to w grach chodzi, monotonne stały sie dla mnie takie serwery!

Opublikowano

Nom DiRT masz racje ale tak na prawdę nie wiedziałem że GM mode się włącza i że ReaLoS to czit.. on mi coś mówił że GA czy GM to jego kumpel dlatego ma takie Eq..

Stalki też mi dawał ale nie wszystkie tylko z 4 czy pięć..

graphic.png

Opublikowano

Mi sie serwer podoba jak loguje sie na Spool To blad podczas loczenia

Jak sie loguje na Cliencie wpisze jakie badz passy pisze konto nie istnieje a jak wpisze te moje co sie zarejestrowalem to tylko "ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWERE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...