Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Zarobić Na Skuter Szybko

tomek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SirMarthes on mowi na szybko myslisz ze bedzie mial ochote sie w to bawic ?

On ma 14 lat najpierw trzeba mieć 18 lat zeby miec pełnoprawne konto na allegro żeby rodzice sie nei czepiali :P . a najpierw trzeba za coś to kupić więc moim zdaniem pomysł wykorzystany niestesty przez wiele osób wieć sama wydajonsc jest bardzo niska

Do kolesia niech najlpepiej sie popyta babci dziakdka czy nie potrzebuja pomocy bo zbierasz na skuter napewno cie wesprza pomyjesz naczuenia okna posprazatasz .

I możesz się spytać sąsiadów czy by sie nie znalazla robota.

W twoim wieku niemożna wiele od ciebie wymagać ;p

No chyba że bicpa trzepiesz wieć do roboty siłowej ;) na farme czy inne tego typu

30364378.png

Opublikowano

szukaj butelek po browcach tak mniej wiecej unas w sklepie to za 8 butelek dostalismy 12zl.A potem i tak wszystko idzie na nastepne browce

O kurwa, jestem bogaty!

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Łee nie ma chętnych do współpracy w boceniu :<

@topic

Jest kilka sposobów na przykład chińczycy ciągle wydają nowe sprzęty typu Ipady.Można to sprzedawać na allegro bez żadnej inwestycji ale to troche ryzykowne.No i zawsze można kupić bota do pokera za 135$ ^^

Ja boce 8h dziennie na ub.com i mam z tego 1 - 4$ dziennie.Polecam.

Szuuukam kogoś kto chce zarobić,pm...

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Chyba was pojebało z tą trawą ^^

Na allegro nie zarobisz 2 tysiące(tyle kasy, żebyś nie kupił jakiegoś kingwaya, co rozpierdoli się po sezonie...), bo jak nie masz żadnej firmy, to jakaś mądra osoba cię zgłosi do urzędu skarbowego, podatek, sratata i leżysz.

Ja co tydzień w weekend, robię coś na działce od siebie, grabie liście, myję auto, odkurzam samochód itp. Ojciec to widzi i podnosi mi do kieszonkowego.

Poczekaj na zimę, śnieg bardziej wkurwia niż jakaś tam trawa, a ponadto jak trochę popada, to nie ma miejsca gdzie indziej go zgrabiać ^^, z kolegą przez 3 dni wywoziliśmy górę śniegu z sąsiada działki, po 6h, zjebana robota, bo mróz, odkuwanie lodu, wrzucanie na taczkę i wywożenie. 200 zł na łeb po 3 dniach roboty, bo taką górę typ usypał, że autem ledwo wyjeżdżał.

Zbierzesz tak do lutego z 800 zł(święta, Mikołaj itp.), rodzice jak im nie podpadniesz dorzucą ci jeszcze kasy i gitaRRa.

E: Ten śnieg to w tamtą zimę, żeby komuś nie padło na myśl, że u mnie już śniegu w chuj :D

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

na rynku sprzedawaj ciuchy , jakieś stare gry itd. up paczke papierosów i jednego sprzedawaj za 2 zł(dla jakichś małolatów)

fakt, 14 latek to już stary chłop.

idziesz do babci, pokazujesz piątkę z religii, mówisz, że to z kartkówki na temat "jak bronić krzyż" i momentalnie jesteś bogaty.

Opublikowano

Polecam sprzedawac dopalacze^^ (zart)

a tak na serio

poszukaj se kumpla 18+(obowiazkowo) pokaz mu ze masz 100zl w kieszeni niech ci kupi 10paczek faj (najlepiej 6marlboro i 4 te slimy vogue te co koebity pala:P)

idzesz pod szkole i sprzedajesz 1zl faja.

Lub zapalniczki:P

ja tak robie i mam 9stalych klientow xD( tak smiensze)

dziennie mam okolo 300zl

ci 9stalych codziennie po 3faje + reszta

wychodzi mi 300zl+:)

beznazwy1km.gif
Opublikowano

1. Chodzisz po osiedlu i skupujesz od małolatów tony klocków lego.

Cięzko mi było uwierzyc jak mi kumpel powiedzial no ale mozna sie obrobic calkiem niezle ok 150zl za kilogram klockow no i jak masz figurki harrego pottera albo starwars [lego] to mozesz wyciagnac za sztuke 50-100 zl a juz takie unikatowe to za 350 zl schodza(za figurke!)

2. Szukasz po allegro różnych rzeczy na aukcjach i czasem bywa tak, że ktoś po prostu wystawi coś o jedno zero za mało lub za pół ceny kupujesz i sprzedajesz za 75% cene przedmiotu.

Tak w wakacje zarobiłem 2500 zł na lego i 1200 zł na aukcjach ^^

ew mozesz chodzic z ganja ale jeden zakup kontrolowany i zbierasz na skuter 3 lata dluzej ^^

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

A tu wielka rada ode mnie !

Mieszkasz na wsi tym lepiej dlaczego ?!

-Wykopki Big wykopki - 50-200 zł w dzień

-Koszenie traw sąsiadom !

-Pomoc w rolnictwie np. w spółdzielni jakiejś

-Drewo woź sąsiadą ,węgel ładuj itp.

Miasto

-Roznoś ulotki

-Pilnowanie dzieci

-Wyprowadzanie psów

-Robienie i sprzedawanie kont ( Bardzo łatwy zarobek na allegro )

-Tworzenie stron internetowych , for, grafiki płatnej

Bardzo dobrze ci tu rozpisałem i każdego sposobu próbowałem i bardzo dużo zarobiłem w tym wieku więc ci bardzo polecam ;)

A tu taki sposobik ale nie polecam

-Narkotyki głownie sprzedawanie

-Dopalacze tajemnie sprzedawane

-Okradaj sklepy typu : Żabka

Oczywiście takich sposobów nie używam :P

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

fakt, 14 latek to już stary chłop.

idziesz do babci, pokazujesz piątkę z religii, mówisz, że to z kartkówki na temat "jak bronić krzyż" i momentalnie jesteś bogaty.

pilem i sie zachlyslem jak to przeczytalem i powiedz jesze babciu ide obraniac kryz to napewno dostaniesz x2 razy tyle ^^ Hahahah

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Skuter szybko ci się znudzi lepiej rozglądaj się za jakimś fajnym motorkiem z silnikiem 125cm

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...