Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Zarobić Na Skuter Szybko

tomek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystaw cos na allegro możesz kosić trawe za kase no nie wiem ja jak kasy potrzebuje to tak zarabiam :P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Wystaw cos na allegro możesz kosić trawe za kase no nie wiem ja jak kasy potrzebuje to tak zarabiam :P

Teraz raczej już się nie kosi trawy ... z tym sposobem spróbuje wiosną. A chce teraz kupić skuter bo obniżki o 200-350 zł są

Weteran
Opublikowano

no to nie kupisz chyba za jakies gowno

co ja bym sie wstydzil wyjechac.

kup sobie motorynke i cacy

ale na pedala bo jak ty chcesz skuter a skuter 2000zl min.

to nic z tego :>

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Znam ten ból,nie ma 16 lat- nie ma prawdziwego zarabiania :/

Musisz poczekać do lata, i zaciągnąć się na czarno do zbierania wiśni/jabłek/truskawek (zależy czego w okolicy są plantacje).

hm7gidhs2hjo.png

Opublikowano

U mnie na wsi mieszkają koledzy (ja też ) i w ciągu wakacji w polu zarobił 5 000 zł ! o.O myslisz że nie możliwe ? Możliwe bo ja w polu dziennie zarabiam 50-80 zł a też mam 14 lat !

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ale nie każdy mieszka przy plantacjach bawełny.Nie ma bata nie zarobisz większej kasy w takim wieku ani w takim czasie...chyba że..nie,pewnie dziwką zostać nie chcesz?

Ja mam prawie 16 ale według mojego planu powinienem teraz zarabiać 150 - 300zł miesięczenie bez żadnej pracy.Powinienem bo jak już zainwestowałem prawie 600zł to rozjebało mi neta i już kolejny tydzień czekam na naprawe :)

Jeśli interesuje Cię jakiś mały zarobek (50 - 100zł) to mógł byś mi pomóc - ale wątpie czy Ci rodzice dowód dadzą :) Jestem w posiadaniu bota do pokera online o wartości 400zł+ ale nie mogę już więcej razy skorzystać z promocji a na razie nie mam kasy na inwestycje więc jest mi potrzebny ktoś kto zrobi nowe konto z promocji 50$ bez depozytu i da mi je na miesiąc żebym botem 12/7 ten bonus "wyczyscił" (żeby był wypłacalny).

Więcej info na gg bo chujowo się korzysta z neta z moblinym orange.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Goń trawę, albo kokę jak małolat. Ewentualnie teraz dopalacze.

A tak serio w czasach gdy dla dorosłych nie ma pracy, Ty chcesz zarobić na skuter. Poza tym po co Ci ten pierdzący syf? Wolał bym poczekać i kupić CBR'ke 125. A nie pojazd który brzmi jak wuwuzela

BZZZZZZZZZZZ

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Zacznij grać w silkroad online WoW lub innego gówno botuj itd. to się dorobisz ale na pewno nie szybko...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

W silku puść 13 postaci na bocie i wbj hlvl w 3 miesiace  sprzedaj kazda. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Spytaj się rodziców (ewentualnie dziadków) czy mają stare banknoty (Bardzo Stare) I sprawdź ile takie chodzą na allegro wstaw troszkę taniej niż inni to szybciej kupią i masz kasę . Jak banknoty są bardzo bardzo stare to nawet można sporo zarobić

Opublikowano

szukaj butelek po browcach tak mniej wiecej unas w sklepie to za 8 butelek dostalismy 12zl.A potem i tak wszystko idzie na nastepne browce

Opublikowano

No a umiesz coś robić? Nie wiem grafikę, fotki, śpiewać, tańczyć? Jeśli tak to to wykorzystaj, tylko inteligentnie.

Jak masz jakieś stare rzeczy, zabawki, markowe ciuchy wystaw je na allegro.

Poleciłabym hazard, ale za młody jesteś więc zapomnij o tym.

Masz siostrę, brata? Cioteczki, babuszki, wujeczków? To bądź słodkim dzieciakiem i pokaż im białe ząbki, jak to mówią "próbuj na spaniela". :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano
szukaj butelek po browcach tak mniej wiecej unas w sklepie to za 8 butelek dostalismy 12zl.A potem i tak wszystko idzie na nastepne browce

Gdzie ten sklep ? Mam 150 butelek głównie po żubrze i tyskim...

Proponuję Ci jak up wykorzystaj co umiesz robić. Ja na przykład jestem dość obrotny i kręcę sobie jako trader postaci w silkroad. Też się zainteresuj tym co lubisz robić, bo wtedy robisz to najlepiej.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

weź te płace są tak dupne, że Boże ratuj... już lepiej niech griduje w Wow-ie na godzinę będzie miał ~tyle samo...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Zostań mordercą na zlecenie :D Szybko się dorobisz ;)

Sprzedaj dom ! Po co Ci jak na skuterze możesz spać, odrabiać lekcje, a nawet coś ugotować - warunek ? Musi być ciepło, słonecznie, a także posiadać nowoczesny gadżet powiększający (NGP) zwany lupą :D

A tak na serio ? Ulotki, prezentowanie talentu na ulicach ? Albo haracz w szkole ^^

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Fakt jak umiesz grać na gitarze to nie jest zły pomysł... Jak mieszkasz na wsi popytaj czy ludziom złom potrzebny xD i na skup. W mieście przez te 5h grania na gitarze bądź po prostu siedzenia na spodkach z puszeczką i śpiewania dorobisz się minimum 50zł.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...