Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj jade do Empiku i chciałbym tym co grali w Cod 5 sie zapytac czy warta jest kupna orginalnej gry

a ogulnie to mi chodzi o misje czy ich jest duzo czy mało bo na innych stronach słyszałem że jest tak mało

że gra jest tylko na kilka godz !!

Więc prosze o opinie !!

czy może zamiast COD 5 mam kupic COD4 ??

a i słyszałem że z COD 5 sa jakies problemy z profilami itp!!

Opublikowano

Z profilami... Tak. Czasami po prostu nie chce się włączyć tryb Online, po usunięciu gry, pisze, że Cd-Key jest już używany, gdy chcesz wbić na serwer w MP często pisze Serwer Authentication Failure. I mało gry w Single jest, ale w CoD4 też nie za wiele. Są ciekawe misje (jazda czołgiem, chodzisz ze sniperką). Ale ja bym kupował CoD 4. Zrobiłem błąd że 5 kupiłem.... Więc radzę, kupuj 4!

Opublikowano
Z profilami... Tak. Czasami po prostu nie chce się włączyć tryb Online, po usunięciu gry, pisze, że Cd-Key jest już używany, gdy chcesz wbić na serwer w MP często pisze Serwer Authentication Failure. I mało gry w Single jest, ale w CoD4 też nie za wiele. Są ciekawe misje (jazda czołgiem, chodzisz ze sniperką). Ale ja bym kupował CoD 4. Zrobiłem błąd że 5 kupiłem.... Więc radzę, kupuj 4!

Właśnie też tak sie zastanawiałem że bardziej chce kupic 4 niż 5 może ktoś jeszcze coś powie o tych grach ??

Opublikowano

cod5 jest dosyc krotkie ale mi sie podoba ;] a jak juz przejdziesz to masz misje, w ktorej jest chyba nieskonczonosc lvli? ze zabijasz zombiaki xD

Opublikowano

Ja ściągam z neta CoD5 i mi się bardzo podoba.

P.S w grze występuje atol makin,nasz GM jest już sławny xD

Opublikowano
Ja ściągam z neta CoD5 i mi się bardzo podoba.

P.S w grze występuje atol makin,nasz GM jest już sławny xD

Ściągasz ale w MP nie bedziesz mogł grac !!