Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Botów ? Poważny Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż chciałem sobie pobocić na bylejakim FB... To ściągnelem sobie od andrzeja xAngel'a 2.7 bodajże.... Nastepnie zainstalowalem patcha 4,5 bo tak mowi ze trzeba zeby chodził bot ( http://www.mpcforum.pl/topic/215936-update-patch-45-czyli-wszystko-i-jeszcze-wiecej/page__p__1460227#entry1460227 ) i mam taki problem, że jak zainstaluje tego patcha to gdy gra już się zaloguje, enter, gra sie laduje, i pod koniec ladowania poprostu metek się wyłącza... mam xp, sp dobry itd win 32bit, i nie pomaga to co napisal w temacie powyzej andrzej ze rozwiazanie to zmiana CH... Gram na deimosie...

Bardzo pilnie prosze o pomoc, a jeśli nie rozwiazemy tego problemu, to powiedzcie prosze, czy istnieje jakis inny FB, jakis inny patch czy cos BYLE ŻEBY DZIAŁAŁ MI JAKIŚ FISHBOT CO DA SIE ZMINIMALIZOWAC prosze o odpowiedz i dzialajace linki dziekuje,

DAJE Z 4 SWOICH KONT + I 5 ZA KAZDA POMOC .)

Opublikowano

1.Zainstaluj spatchuj torrentuj metka w nowym fol.

2.Odpal angelbota x2.7 czy jakos tak

Ps.Nie wrzucaj do tego folderu em2 dziala 100%^

Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki:

- Na zdrowie, babciu!

- Przecież zakaszlałam, a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.

- Dla mnie to babcia mogła się i chujem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!

Zbieram +

Opublikowano

Ale ten fb na em2 jest lipny bo jak skończą ci się przynęty idzie kupić wraca i już nie chce łowic..

Nie wiem też tak macie ??

buusaga.jpg