Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby Chetnej Na Współprace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupic serwer dedykowany, nie super extra maszyne. lecz serwer dedykowany to serwer ;]

No i chciał bym znaleźć osobę która chciała by stworzyć serwer który będzie jedyny w swoim rodzaju.

Na oferty oczekuję na PW.

Aaa i jeśli chodzi że mi się nie chce stawiać, czy cuś to jesteście w błędzie chce po prostu wspomóc osobę która ma wizję a nie może jej zrealizować.

edit:

Jeśli jest coś zle wstawiony temat to prosze pw od moderatora poprawie ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@ Odswiezam, i czekam dalej na jakąś ciekawa oferte;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupic serwer dedykowany, nie super extra maszyne. lecz serwer dedykowany to serwer ;]

No i chciał bym znaleźć osobę która chciała by stworzyć serwer który będzie jedyny w swoim rodzaju.

Na oferty oczekuję na PW.

Aaa i jeśli chodzi że mi się nie chce stawiać, czy cuś to jesteście w błędzie chce po prostu wspomóc osobę która ma wizję a nie może jej zrealizować.

edit:

Jeśli jest coś zle wstawiony temat to prosze pw od moderatora poprawie ;]

Nie ma sensu stawiania teraz dedyka bo większośc osob czeka na FantasticWorld i na twoim privie by nikt nie gral :)

Zbieram -/1

Opublikowano

A kto zapłaci za dedyka bo jeżeli zrobię swoimi fantazjami serwer i ty zapłacisz za dedyka a później chcesz kase za dedyka lub coś takiego będzie czyli trudne chwile to co niby zrobić jak szukasz osoby chętnej to napisz co oferujesz bo żadnego info nie podałeś :angry:

Nie Zbieram + ani - dajcie co chcecie nie obchodzi mnie to

Opublikowano

Ja place za dedyka, cala kase co z tego wyjdzie idzie na oplacenie serwera na nastepny miesiac, z czasem mozna by bylo zmienic na lepsza maszyne.

Oczekuje ze ktos nie zaniedba sprawy i cos zrobi z tym. A co ja moge oferowac no oferuje praktycznie maszyne, no i strone do tego tez ;]

Tam ta dziwna nazwa której nie napisze, Co mnie obchodzi jakis inny serwer ? Mam kase to sobie kupie, i postawie nikt nie bedzie grac ? Trudno ja bede oplacac ;]

Opublikowano

bo wystartuja obiecanki cacanki juz bylo duzo projektow i zaden nie wyszedl bo to byli neo wiec nie pierdolcie tak o tym fantastic world bo to bedzie nastepne gowno

ban.gif

Opublikowano

alchemik1@

ogarnij sie bo kazdy twoj post to przeklenstwa...

fantastic rusza za 1,5 h... klient jest juz do pobrania

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mhm, ci co na tym Fanatic czy jakos tak, myslicie, ze cos z tego wiekszego bedzie? Zartujecie chyba? Tak samo te pvp serwery, tez tylko dla neo. Szczerze mowiac, w tych czasow dosyc gracze maja 4fun serwerow. Najlepiej postawic serwer hard, i to naprawde hard

Opublikowano

ale hard to musi postac przynajmniej z pol roku ... to juz gracze wola grac na PL bo tam maja pewnosc ze nie padnie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Witam!

Dziękuję za liczne zgłoszenia, starczy mi tego bo wybrałem myslę 1-2 osoby.

Pozdrawiam odezwę się na PW

@UP

gratuluje 300 postów