Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Metin2 Pl

..::KaMiLoS::..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL nigdy nie padnie za duzo GF kasy trzepie ...

Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki:

- Na zdrowie, babciu!

- Przecież zakaszlałam, a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.

- Dla mnie to babcia mogła się i chujem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!

Zbieram +

Opublikowano

Boże gdyby wyłączyli PL'a od GF by chyba FuBu na nowym wierzchowcu latał i dedał GF'a na skilla :P Szczerze mówiąc? Gdyby wyłączyli PL'a mogłoby to być najlepszym posunięciem GF jakie by zrobili..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

widziałeś kiedyś żeby ktoś zamykał serwery z takim zarobkiem? trzepią na tym taką kase że szok... a tam jakieś łamanie regulaminu to ich choy obchodzi, ważne że jest kasa ;) pozdro

no ;]

Opublikowano

Moje zdanie jest takie Zamkną za jakies 2-3 lata ponieważ kazdy bedzie cisnal na Exp bocie, hackach, dmg itp.

jak teraz jest np. 12 x 99lvli to bedzie ich ok. 60 ;) Wiec Ci co wydawali najwiecej kasy (IS = zł) Nie beda juz wysylac smsów ; D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Nowicjusz
Opublikowano

nie zamkna tego syfu narazie:] wiele gier utrzymuje sie z is i napewno jest to jakos dogadane jesli chodzi o prawo.

animemt2 92 lvl woj body Mey top1 gildia Sinners

tiveria 86+ lvl sura bm MeyPvP ukradziony

tiveria 72 lvl woj mental Mey666 gildia FightingArts

Jinno

Opublikowano

Zapewne gdyby zamknęli Metin2PL to w Polsce zapanował by chaos dlaczego ? Bo taki Fubu i SirMamutPOL usiedli by sobie przy kawce i gadali..Tyle to ja kasy wyje***** na tego pierdo***** metina i co ja kurw* z tego mam ? Tak by było bo ci ludzie co wyjebu** na metka xxx ZŁ to wpadli by w depresje niektórzy by się powieśili a inni (nieliczni) wzięli by się za nauke albo za robote bo i tak 80 % graczy w metina jest uzależnionych od tej gry; ) Wiem jak moi qumple bez metina niema życia muszą codziennie grać w metka ...Tak więc ogólem lepiej niech nie zamykają PL'a bo sie dzieci pozabijają . Ale moje zdanie jest takie że nie zamkną bo trzepią z tego naprawde wiele $ : )

Pozdrawiam Spearker B) B)

Opublikowano

Dochodzą mnie pogłoski że metin2 pl zostanie zamknięty z powodu łamania regulaminu europejskiego w Grach komputerowych.

Wie ktoś coś o tym ??

A ty lamiesz prawo i obrazasz mnie wlasna osobą

sygn.png

Opublikowano

@2xUP raport za SPAM : )

Wzajemnie.

@Topic

Metin nie padnie... przynajmnej przez kilka najblizszych lat.

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

skoro foxi mowi ze wprowadza +100lvl to nie moge sie doczekac jak wprowadza exp x2 bo slyszalem ze maja wraz z wyzszym lvl

Metin2 padnie ale to nie tera bo wkrotce coraz mnie kasy beda zarabiac i dupa biskupa zamkna pl'a

Dlaczego beda mniej zarabiac?

Bo znajda sie takie sposoby jak:

-Sm za free

-Okradanie GF

-Yang hack

i wiele innych bo przeciez w raz rozwojem czasu idzie rowniez rownoj nauki a tym bardziej komputerkow i hackow;d

sstwc.jpg

Opublikowano

nie uważacie idioci, że gdyby to faktycznie była prawda, to Wy ( gracze ) dowiedzielibyście się jako PIERWSI Z OFICJALNEGO ŹRODŁA ?

Łamie regulamin Europejskich gier (?) .. ahmm.. a przez najbliższe 3 lata nie łamał ? KURWA, ludzie. Jesteście jacyś niedorozwinięci ? Nawet jeżeli to jakie prawo łamie ta gierka ? Metin2 jest na tyle BANALNY system, że po prostu zamykając ten projekt, musieliby zamknąć 3/4 MMORPG ( jak nie całość ) - chodzi mi tu o przypadek zamknięcia projektu z powodu łamania prawa.

Była mowa o odszkodowaniach w wypadku jakby faktycznie projekt został zamknięty ( nie w tym temacie, aczkolwiek przeczytałem taka bzdurę ) to możecie sobie ją wybić na miejscu. Regulamin który akceptujecie zakładając 200 kont by botować mówi tyle, że Wy korzystacie z usługi GameForge i nic nie jest Waszą własnością.

Bo znajda sie takie sposoby jak:

-Sm za free

-Okradanie GF

-Yang hack

i wiele innych bo przeciez w raz rozwojem czasu idzie rowniez rownoj nauki a tym bardziej komputerkow i hackow;d

O pan z tych mądrzejszych .. [/sarkazm]

- SM za free.. ahm. Przecież to główny cel GF, by nie dać się wydoić. Na bank wszelakie kody/skrypty ISu są dopracowane.

- ??????????????? to adnotacja do Sm za free czy co ??

- ???????????????

widzisz, wraz z rozwojem czasu wszystko idzie do przodu, a Ty stoisz i tylko wegetujesz.

BTW. Zamkneli projekty vendetta.pl i space4k.pl by GameForge.

Drodzy gracze, niestety musieliśmy podjąć decyzję o usunięciu gry Space4k ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...