Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na astralu woja 37lvl.Skończyłem grę miałem pro eq, ale chcę wrócić. Nie wiem jak mam zarobić ponieważ mam tak słaby komputer że jeśli expie na EM2 i zwinę metka to już nie chce się włączyć.Łowienie tak samo. Mam około 6kk na koncie jak bym sprzedał eq. I teraz pytanie jak mam zarobić? Żadne hacki nie działają bo mam za słabego kompa ;///. Proszę o pomoc!!! Nie mam też zbyt wiele czasu na granie.

Mam windows XP :D

Opublikowano

jest jedna sensowna odpowiedz nie graj w metin2 na pl

zagraj sobie na privie np. candylongju tam bedziesz miał kasy ponad 2kkk dziennie

do6qfp.jpg

Opublikowano

A jakiego masz windowsa? Może w tym tkwi problem ...

Napisałeś że masz woja 37 lvl, i pro eq, a potem napisales ze jak bys sprzedal, bys mial okolo 6kk <joke^^>

Szczerze, ja na 79 lvl zarabiam dziennie (jak pogram z 3h) 100kk conajmniej ... Więc nie pisz nastepnym razem ze masz pro eq + 9 ;P Za 6kk nie kupisz tygrysiej +9 ;D

Opublikowano

Miałem pro eq ale wywaliłem kiedyś bo mnie znudził się PL ale teraz chcę wrócić na PL mam 512 ramu metin chodzi normalnie bez hacków i bez EM2 a jak zaistaluje EM2 to już się praktycznie nie da grać. Niechcę grać na privie jak bym chciał grać na priv to bym się nie pytał. Mam teraz 5 żelaków +7 które uleprzyłem prosze powiedzcie mi jak mam zarobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...