Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpewniejszym scenariuszem jest wojna totalna... ktora moze nastapic w kazdej chwili... jednakze jesli to nie bedzie wojna to byle kometa moze asz przypadkiem zahaczyc i po zabawie ;/ a co do 2012 => tak samo mialo byc z 2000 rokiem :P (pamietam film "Terminator" gdzie w 2000 roku ziemia byla juz zdewastowana - dlatego w sylwestra 1999/2000 balem sie jak nigdy w zyciu ^^)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja powtarzam...wojna będzie,bomby zniszczą 3/4 świata a reszta przetrwa w schronach i tyle z ludzkości pozostanie.

Opublikowano

zawsze miałem plany by zbudowac sobie schron atamowy i sie ..... po wojnach oglbym se wyjsc i zobaczyć co ludzie narobilli za własnej głupoty;/.Bomby atomowe to nie żarty jak pierdyknie to taki graj jak poland nie b edzie juz na mapie xD .tyle od demnie a jeszvze jegno jak murzyn zostanie papierzem wygram w totka xD i kupie se..... :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja dalej uwazam ze to jest jeden wielki pic na wode.........

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

Po co to odkopałeś?? Ja dodam jeszcze coś swojego. Dawno temu jak byłem w górach był taki koleś troche chyba walnięty lub nie. Powiedział że w 2008 woda przekroczy coś tam a gdy zetkną się 3 dziewiątki czyli np. 09.09.09r. to woda przekroczy głowę lwa a te lwy to są na jakimś budynku niepamiętam jakim.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie którzy mówią, że koniec świata miał być już w 1996, 2000, 2004, 2008, 2012 itd...

I tak idzie i idzie...

Edit:

Co 4 lata (1 rok świetlny)

"Alea iacta est!"

Znawca
Opublikowano

Sorry za spam, ale WINOS czy Ty wiesz co to rok świetlny? To odległość jest! 300 000 km/s*365 dni(musisz zamienić na sekundy), sobie policz....

Poza tym, nie co 4 lata, tylko różnie, zależy od czegoś, np. spotkałem się z 2000, 2006 (6.6.2006 - 3 szóstki), 2012, nie spotkałem się z 2004, 2008, 1996, a jeśli to prawda to nieźle.....

@Edit, off :P, Winos zmień sobie date urodzin, nikt nie uwierzy, że masz choćby 13 lat, ponieważ co to rok świetlny uczą już od 1 gim, czasem ktoś wspomni wcześniej, a Ty jak widać nie wiesz i masz 26 lat? Wniosek - zmień datę urodzin na prawdziwą

@DOWN - Nie matematyki, tylko fizyki >.>

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja jebe... Ale górnik... Widzisz date ostatniego postu?

@Down

Pwned...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Dopóki nie ukończę szkoły Dla Naprawdę Wrednych i Apodyktycznych Dyktatorów końca świata nie będzie ^^ Potem, łaskawie przejmę władzę i pozwolę się czcić ^^

fail ;< dopiero teraz zobaczyłem jaki to stary temat ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Koniec świata będzie wtedy, kiedy przestaną robić nowe odcinki doktora hałsa ;>

Robo, górniku, w jakiej kopalni pracujesz??

Opublikowano
Koniec świata będzie wtedy, kiedy przestaną robić nowe odcinki doktora hałsa ;>

Robo, górniku, w jakiej kopalni pracujesz??

ee tam co ty gadasz ,jak się skończy moda na sukces ;>.. Koniec świata bd. gdy bd. i nic nie zrobimy jak bd.!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pfff koniec świata nastąpił już 10 razy chyba...

i tak bd wieze w to jak wybiera papieza czarnego.. to dupnie jadro ziemi..

Powróciłem.

I zamierzam Kontunułować pracę Tutaj!

Counter-Strike ====>

Opublikowano

a ja kiedys mialem sen: siedze sobie w kuchni a tu za chwile jakis wstrzas(tak jak na karuzeli) doczlapuje sie do okna a tu ziemia zapiernicza bardzo szybko wokol ksiezyca omg i koniec snu xD

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...