Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helixmt2 [PL] [No-Hamachi]

kornel88dg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serv Spoko sam grałem leci + bo sie narobiles :-)

Jeden minus:

NUDA...

mickeyanime.gif

beznazwyu.gif

"Śmierć jednej osoby to tragedia, śmierć miliona to statystyka"

DaJ + :))

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer chujowy jak bardszczlaugh.giflagi jak nie wiem co nie mowiac o ciaglym wylogowywaniu doslownie co 5 s.

laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif.laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

DAJ PLUSIKA CO CI SZKODZI????? =) +

Opublikowano

@UP

troche dziwi mnie twoja wypowiedz

ja wogole nie mam lagow

na serwie gram od 1-2godziny

i na to ani raz mnie nie wylogowalo

moze to ty musisz lepszego kompa/neta kupic ?

@Topic

a co do serwa

to wielki +

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Avathar no troche jesteś w błędzie ale sam do tego dojdź ...serwer jest Ok ja tam lagów nie mam, wszystko jest tak jak powinno być ;] + za serwer ;]

h65xnex.png

Opublikowano

Ja też nie mam lagów ani kicków.

Każdy kto spamował już poszły reporty.

Chce oglosic że już niebawem dedyk ;d

@Down potki 100% hp

korneleknew.png

Opublikowano

ey o co chodzi, że zabieram typkowi 5x po 80k a on nadal stoi? Ma 110k hp, więc niemożliwe jest, żeby w ciągu 5 sekund odnowił 80k hp, bo w tym czasie bije w niego następne 80k hp itd. Jak się go pytam, to on mówi, że ma jakiś sposób, ktoś wie co to za 'sposób'?

Pomogłem? Daj (+)

Opublikowano

Jakie lagi

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Znowu logowanie padło ;O ;/ a szkoda szkoda wiecie morze kiedy znowu bd ok ??? (moj nick SweetNatalka) Pzdr ;D

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Znowu logowanie padło ;O ;/ a szkoda szkoda wiecie morze kiedy znowu bd ok ??? (moj nick SweetNatalka) Pzdr ;D

Jesli logowanie padnie wystarczy poczekac 5 - 10 min.

Opublikowano

Siemka mam wielkom prozbe wysle mi ktos spolsczenie do tego metka przez gg ?? proszeee bo ja mam kompa zepsutego i mi sie restartuje jak wchodze na tom stronke do sciogania lecom + lub - co kto woli proszeee moje gg 4329279

ZBIERAM + ;]

Masz nie potrzebne konto na yt2game ? wyslij pasy na pm ;] Z góry dziekuje ;] lecom + lub - co kto woli ;]

Yt2game

Ninja 120lvl

Szamanka 99lvl

Woj 97lvl

Jestem załozycielem gildi 666 na yt2game rekrutuje ludzi tylko z bronmi na 99lvl gg 4329279

Opublikowano

Nie spamujcie! Czekacie aż zamkną mi temat? ; >

Idą reporty!

Niebawem naprawimy mapki takie jak ox,czy wojna ; >

@Ciastex Mapa zjechana i nie wejdziesz na ox ; <

korneleknew.png

Opublikowano

Kornel nie to , że spamuje czy coś ale będziesz urganizował ox ? ;p

Ale z polskimi pytaniami na temat PL'a albo Helixa .

A tak propo to chyba najlepszy server pvp / 4fun no hamachi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...