Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premki za free

kosiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka słyszałem że na święta mają być darmowe premki. jak grałem na us serwie to pisali co chwile o jakis premkach za free czy to prawda ??

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

Ja tez słyszałem o tych premkach a można się tez zapytać admina nik ma K2-ADMIAN-RAGE gra codziennie na polskim servie

Opublikowano

Premek w życiu nie będzie za free może jeszcze jak by była mala sprzedaz ale jest i ich multum i ni będzie

A codo Madafaki grałem z nim 4dni temu i ze zmienił nick i odszedł od husarek nie znaczy ze go nie znajdziemy:P

http://ops.warrock.net/showprofile.aspx?p=1288 akhyar taki nick ma teraz madafaka:P

Opublikowano

to teraz coś na temat.

"Dawanie premium"... określenie zostało użyte w jednej z reklam na oficjalnej stronie internetowej WarRocka.

post-4805-1229991101.jpg

Objaśnienie:

Chodzi tu o to, iż możemy kupić premium kod (tj. kod którym można aktywować premium) a następnie podarować go koledze, osobie z clanu, czy użyć samodzielnie.

Nie, absolutnie to nie jest darmowe premium. Nigdy czegoś takiego nie było, oraz nie sądzę, aby to się wydarzyło.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

ale za dinary ???!!!!

Osiągnięcia:

10 postów [|]

20 postów [|]

40 postów []

60 postów []

80 postów []

100 postów []

140 postów []

180 postów []

200!!postów! []

geremek3mz0.png

23396501ls9.png

NIE CHEATUJ NA POLSKIM SERWERZE!!!!!

24382.jpg[/url]

17939.gif

23531.png

22423.jpg

24825.png

stopnapinaczomuserbarlz9.gif

27623.png

28314.gif

28827.png

googluj468x60xb9.gif

23273.gif

18706.png

10480.jpg

2895.gif

Opublikowano

budziak napisal ze bylo premium za darmo tak bylo ale daremne bylo z clicku w postaci kodu jak sie go wpsialo to jzu nigdy bys sobie nie kupil ani premki ani retaila. a co do madafaki to madafaka zmienil konto na ayhar to zmienil sobie nick bo go nobki wnerwialy byl za fest znany wszyscy sie pytali dasz konto moge z toba grac i teraz udaje anglika ;p bo umie anglieski no i nie gra juz z polakami

Opublikowano
budziak napisal ze bylo premium za darmo tak bylo ale daremne bylo z clicku w postaci kodu jak sie go wpsialo to jzu nigdy bys sobie nie kupil ani premki ani retaila.

Jak nie moj kumpel mial juz 3 goldy po tej promocji z clika na jednym koncie, a mówiąc już o premkach w kliku to one nie były jednorazowe. Można było jeden kod pare razy uruchomić,a k2 nie mogło naprawić i to jest jeden z powodów połoączenia k2 z gamefirst<bynajmniej dla mnie>

Opublikowano

Jak nigdy nie było?Był kiedyś Gold za darmo mój kolega mi mówił później sam sprawdziłem i było na 7 dni chyba?Zatkało?

Opublikowano

ehh te darmo... nie calkiem darmo bo było w kliku trzeba było kupic klika żeby miec golda na 7 dni więc nie było tak całkiem za darmo. może nie bylo wliczone w cene klika , ale kupić trza było:P

Opublikowano

OMFG kurwaaaa jeden jedyny raz jak pamietam GOLD byl w gazecie CLICK na 7 dni nigdy wiecej nie bedzie nie ma na co liczyc

Opublikowano

@UP

Widac jak sie trzymasz swoich zasad o przeklinaniu na forum lol jaki low

BTW. sam sie wyslij na pały sam spamujesz glupimi odpowiedziami ja tez teraz spamuje bo prawda jest taka ze to forum to jeden wielki SPAM

Opublikowano

@UP

Muahahahahahahaah

To bylo do pilarixa a nie do Ciebie czytaj ze zrozumieniem.

Widzisz lowie jaki jestes pusty i gdyby mi nie zbanowali 13 kont na tym slabym forum mial bym juz chyba z 500+ postow napie

btw. co posty maja o rzeczy czy ktos ma 7 czy 100000

@EDIT DOWN

wystarczylo przeczytac ze zrozumieniam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...