Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deadskillmt2 [Pl] [Dedyk]

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniam zdanie o tym serwerze od kliku dni Reg nie działą a Admini zamiast robić to se latają po m1 i robia event... GM Rozdaje Eq i military swoim znajomym którzy są N3o Kidami i na eventach latają an wolnym i cieszą ryja że zabijaja wszystkich i zbierają ich drop... za taki serwer o ja dziękuje...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nono wbije leci +;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Zmieniam zdanie o tym serwerze od kliku dni Reg nie działą a Admini zamiast robić to se latają po m1 i robia event... GM Rozdaje Eq i military swoim znajomym którzy są N3o Kidami i na eventach latają an wolnym i cieszą ryja że zabijaja wszystkich i zbierają ich drop... za taki serwer o ja dziękuje...

Masz racje... CI 'pro elo elo' skad na poczatku serwa mieli eq +9? NP. taki gacex ... na 2 dzien latal z zatrutym i w 10 sec ubijal ripka o.0 .. GM sprzedal by eq za Tic Taca ... Tez za taki serwer dziekuje .

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Opublikowano

jak ktoś chce mam na sell stal dla woja+7 bez bonow kd defa+4 nick w grze ManiekVoj (Jinno) ;]

Opublikowano

no co opłacił by dedyka na 3 dni o.0 takich ofert chyba nawet nie ma ;]

Opublikowano

spoko trzymam go dla cb ;] dął bym ci za free (bo jesteś z gildi) ale mam juz tylko 400k ^^

Opublikowano

Kiedyś (na starej www) było jego gg ale cały czas niedostępny i nie odpisuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...