Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Skrypt Do Włączania Gmmode

☼EMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto umie to zrobić niech napiszę na gg 10934064 , sprawa dla kogoś kto to umie zrobić nie dla noobków.

edit . czyli mam rozumieć że nikt nie umie tego zrobić spx (:

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Opublikowano

Dodała to, bo myślała że będzie fajna. >.>

Polacy to jednak dziwny naród, na elitepvpers nie powstają żadne tematy jak psuć własny prywatny server, dają tam tylko poradniki na dmg hacki, skill hack ietc, a tu?! TO FORUM TO DNO, razem z moderacją, jeżeli pozwala na niszczenie prywatnych serverów, które z reguły dają możliwość łatwego grania w tą gre.

haha teraz to mnie rozbawiłeś na elitepvpers mowisz ze nie pomagają w niszczeniu privow? myślisz ze po co podali ten tut na GMmode , to forum jest takie same jak elitepvpers tylko że nie niemieckie tylko polskie :)

Zbieram -/1

Opublikowano

ale wy jestescie dziwni , niby czemu bugi i dziury w plikach maja byc trzymane w tajemnicy ?

widac jacy z was administratorzy pozal sie

akurat nawet w swiecie hakerow dziury w oprogramowaniu nie pozostaja wiecznie nie ukryte ,

wprost przeciwnie bardzo czesto odkrywcy takich dziur publikuja exploita ktory potrafi wykorzystac taka dziure w shakowaniu oprogramowania.

I nie ma w tym zadnej zlosliwosci , po prostu to jest nawet na reke wszystkim bo uswiadamia takich noobkow jak wiekszosc z was o problemie

a nie o kur shakowali mi serwera , chyba sie rozplacze.

Opublikowano

Ja i tak nie zaglebiam wiedzy na temat tej komendy. Wiem ze "takie cos" jest ale wole to zostawic w spokoju i znalezc jakis fajny priv z zabezpieczeniem ;)

@Edit dalem all na tej stronie + siki :D

donguraleskosygna.jpg

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...