Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Kupić Yangi Na Allegro I Nie Dostać Bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tu do tłumaczenia :PP Kupujesz bierzesz na noobhara/ potem przekazujesz Yangi na postać głowną tylko nie przez handel...wydaje mi się ze mozesz wystawić cos głownym kontem na targu i noobharem to kupic... kasa będzie u ciebie ;)

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Zrób nowe konto , Ale na innym Mailu niz konto którym grasz bo jeżeli dostaniesz bana na tego Nooba a bedziesz miał maila razem z tą postacia główną to Oby dwie postacie są zablokowane . Najlepiej tak jak mówie zrobic noob postac i wtedy przekazac kase na postac która grasz . Jeżeli Pomogłem licze na + ;) Pozdrawiam

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

Może i dlatego napisałem zeby słac kase na noobhara a potem kombinowac jak przesłac na główną postać... Polecam opcje wyzucenia 1kk w nowym kamer modzie i zbierania główną postacią.......Sorka za błedy jestem Dys.....:(

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

A ja mam niedorzeczne pytanie ;D

Jak mogę kupić Yangi , nie mając karty kredytowej ? i o co chodzi z płacę z Allegro ?

Jestes dzieciakiem, wiec nie mozesz korzystac z allegro.

A co do tematu, to chyba kazdy kto bedzie Ci sprzedawal yangi, cos Ci podpowie.

Opublikowano

Napisałeś to tak jakbyś Ty był wielce dorosły -.-

Po prostu się zapytałem , a konto na Allegro dozwolone jest od 13 lat ;) - konto Junior , więc mogę korzystać :P

P.S podpowie ktoś o co chodzi z tymi Płatnościami z Allegro ? Tam chyba też trzeba mieć kartę?

Idzesz na pocztę wypełnasz druczek przelewowy i kasa idzie do niego a Ty nie musisz posiadać konta bankowego :)

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Staraj się nie być "PRO", czyli np. masz 35lvl(oczywiście z każdą klasą to samo) aura na G1-P i z każdym solo.

Nie "prze***" na to kasy.

Fantastyczne eq ok(wystarczy zarywać nocki:) ) ale nie skille bo mogą się trafić złośliwcy!Max skill m7.

Nie chwal się nikomu, ktoś się pyta zkąd masz tyle kasy to odpowiadasz, że z nocek :D

No myślę, że się posłuchasz:)

Tylko kup rozsądnie:d

Opublikowano

mozesz zrobić to z kamermodem (wyrzucasz yangi gdzies np. w imha) albo bierzesz yangi od kolesia na 1 noobchara robisz ze 4 postacie i sprzedajesz jakiegos smiecia noobcharowi przykladowo ze kupiles 200kk to robisz 4 postacie i kazda sellasz za 50kk(noobchar kupuje) a potem wystawiasz głowna postacią 4 smieci ktore kupujesz 4 postaciami na których masz kase. Ważne żeby te wszystkie noobki były na innym mailu niż postać głowna.

Opublikowano

Elo !

Co do tematu ..

To nigdy nic nie zamawiałem przez allegro bo nie mniałem takiej potrzeby ..

Ale mam pytanko ..

Jeżeli bym zamówił od kogoś np. 200 kk ..

za np. 50 zł ..

Ide na poczte wypełniał specjalny druczek i wysyłam pod wskazany adres ..

ja wyśle mu kase ..

a jak on mi nie wyśle mi pasów do postaci z danymi Yang'ami ?

co wtedy zrobić ?

i czy opłaca się kupować przez allegro ?

bleach%20tag.png
Opublikowano

Kupuj w tych firmach tak żebyś passow nie podawał trzeba być za przeproszeniem debilem żeby dać komuś passy ja kupiłem tak że pisze gosciowi na gg gdzie jestem on przychodzi ja wystawiam tobołek na umówioną cene no i ten gosc kupuje rzecz no i mam kase ;P

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...