Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wtf?] Metin2.Pl Kick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż expie sobie ninją na DMG w v2 i we wtorek zaczęło mnie wywalać co ~3minuty. Następnego dnia expiłem i nie kickało mnie wogule. Dzis znowu chciałem coś poexpić i mam ten problem co we wtorek wbijam około 1% i kick. Gram na patch'u bodajże 4,3. Co sprawia że w jeden dzień mnie kicka a w drugi nie? Dzis mam spot na ch1 we wtorek było ZUO i myślałem że dlatego mnie wywala ale dziś nic niema i problem powrócił. Jest jakiś sposób żeby expić na DMG i żeby nie kickało.

PS Buffa mam odpalonego na "czystym" metku i go nie wywala. Sądze że to wina tego patcha 4,3 no ale czemu w jeden dzien kickało a w 2 nie

Opublikowano

hmm. ja mialem tak samo na czystym metku bez tego patcha tylko ze z em2_pl z oficjalnej strony i mnie tak wywalalo co 3min ale teraz wyszla nowa 1760 i sciagnalem aktualizacje od nowa i jest gitara.

Jak chcesz mozesz spróbować pobrac nowe aktualizacje i sprawdzic czy pomoze jak tak to napisz w temacie jak nie to tez napisz to postaram sie znalezc inny sposob xD.

Opublikowano

Mam problem otóż expie sobie ninją na DMG w v2 i we wtorek zaczęło mnie wywalać co ~3minuty. Następnego dnia expiłem i nie kickało mnie wogule. Dzis znowu chciałem coś poexpić i mam ten problem co we wtorek wbijam około 1% i kick. Gram na patch'u bodajże 4,3. Co sprawia że w jeden dzień mnie kicka a w drugi nie? Dzis mam spot na ch1 we wtorek było ZUO i myślałem że dlatego mnie wywala ale dziś nic niema i problem powrócił. Jest jakiś sposób żeby expić na DMG i żeby nie kickało.

PS Buffa mam odpalonego na "czystym" metku i go nie wywala. Sądze że to wina tego patcha 4,3 no ale czemu w jeden dzien kickało a w 2 nie

Może powodowałeś chwilowe błędy w grze?

Zdarza się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...