Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Poprawnie Zainstalować Najnowszego Bota W Wersji 0.1.2.1759 .

broneq00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie moj bot tylko kolega mi spakowal ^ ^

@hehe up zes w pore napisal xDDD Ja w metka pla nie gram ^ ^ Ale go przed chwila ktos orypal xDD i musze mu teraz piwo stawiac :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączam STArt otwieraja sie serwery i po chwili loga !

Zrobilem krok po kroku ; D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Wrzuc tego metina swojego prosze :D Jak ludzie wrzucaja gry ktore maja po 5 gb jakies

8 partow po 700 mb to jakos zyja :D napewno sporo osob na tym skorzysta

Opublikowano

Sprawdzę i dam edita bo mi EasyMetin działał ale przy wyłączeniu go Uruchomieniu systemu od nowa ... Musze usuwać metina i instalować a Jeżeli tu bedzie Działać (tez) to Dostaniesz Plusika ; D

Edit: Nie dziala metin sie uruchamia sicnka wybieram server i HackShield

A jak tak to zrob filmik ; )

Opublikowano

No czyli wiadomo

FAKE: )

Koleś napisał ze nie gra w metina bo kumpel mu wyslal pliki.

Nie sprawdzales nie PISZ!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@2 x up gralem w metka , ]ale dostalem bana za bocenie i przestalem tydzien temu] i mam bo zajmuje sie jego edycja :P I sprawdzalem bota bo go puscilem na serverze 25 czyli Syriuszu i normalnie mi dzialal bez log-outow i niczego , wiec nie mow ze fake :) zostawilem go na noc , aby sprawdzic czy beda jakies bledy i nic - przez cala noc ladnie chodzil :)

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Mam problem.

Ściągnąłem bota rozpakowałem gdy go włączam pojawia się wirus ignoruje go tak jak radziliście innym próbuje włączyć bota lecz nic się nie dzieje pojawia się tylko ikonka na pasku to wszystko.

Proszę o pomoc dam plusa.

Opublikowano

sproobj uruchomic jako administrator :P Ja tez tak mialem ze pojawiala sie ikona a pasek bota sie nie ladowal ^ ^ To odinstalowalem metka zrobilem all od poczatku i zadzialal ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

na pewno nie pomijasz zadnego kroku wszsytko pobierasz wklejasz i all robisz jak nalezy ? :D Moze przez antywira ci usuwa z bota jakis plik , albo zapominasz o kolejnosci , podmienienu czegos lub wylaczeniu xD

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

wiem wiem , ale niektorzy wgrywaja dodatkowo jakies patche nie patche a tu nie trzeba niczego ... za to ze bot sie wlacza odpowiadja te pliki z nowym metin2client.bin oraz folderem hshield :P Ty moze zamiast usunac folder hshield i wkleic nowy ty to podmieniasz ? :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

ja niewiem czemu wam ludzie nie dziala...

ja zrobilem tak jak jest w instrukcji i dziala mi swietenie :) oczywiscie czasem loga lecz bot sam sie loguje tak ze nie sprawia to wiekszego problemu ;)

oczywiscie dla ciebie + ;))

Opublikowano

Jeżeli tobie działa Zrób Filmik TuT chętnie se go obejrzę : ) A pewnie do walisz z tekstem jakim programem nagrać bo Niewiem jaki program nagrywa z 5-10min ... -.- Typu komentarze Takie to wiesz tobie działa a innym nie Zrob tuta pogadamy Nie ma co ; )

Pozdrawiam ; -\ ani plus ani minus...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...