Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Best Of Assault

alkoch0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś chciałem dac swoją propozycje na wypasioną postac Assault w WR (Ja tak mam)

Oczywiście bez premy Ani rusz (Obojętnie jaka ;-) )

Let's go...

...1st slot : Katana

...2nd slot : Mp5k

...3rd slot : Famas

...4th slot : Granat ;)

...5th slot : L85A1 [ Oczywiście tu przydaje się jakaś broń z celownikiem ] (może to byc tez G36 i XM8 )

...6th slot : Stamina i Flash miny

...8th slot : G36 Camo or m60 gold? Tutaj zawsze mam DYLEMAT :P

Opublikowano

Na 8 Slot dawaj zawsze M60 :) Masz przecież już Famaska na 4 i L85 na 5 slocie więc jak ammo zabraknie to wyciągasz po prostu drugą.

A M60 bardziej niż cokolwiek innego przydaje się do wbijania na miejsca gdzie wiesz że, są wrogowie.

W tym celu bugujesz ścianę na rogu i patrzysz sobie czy ktoś jest jak jest to wyskakujesz z m60 i fragi gwarantowane.

Dobre jest także do zniechęcającego ostrzału wrogich snajperów na CQC. Spreyujesz w jego spot i sniper się chowie.

A jak nie to łatwo o heada z powodu rozrzutu m60.

Za to na 2 slot dał bym zamiast MP5k ten pistolet Barreta czy jak on się tam nazywał.

Z powodu olbrzymiej celności i dmg. Jest on o niebo lepszy od MP5k.

Jednak gdybym ja miał wybierać to 2 slot bym zostawił pusty bo i tak jesteś już nafaszerowany broniami.

Po co dinarki tracić :D

Stamina na Assaulcie za to spisuje się znakomicie na CQC.

Wyciągasz rączki biegniesz, jak się kończy stamina to wstrzykujesz sobie, potem jeszcze raz i po paru chwilach jesteś obok zdezorientowanych wrogów wyzywających Cię od Cheatera :D Wyciągasz M60 i często zdobywasz parę fragów pod rząd :>

1373662483-U83583.png

Pomocnik
Opublikowano

A ja jak będę brał sobie premke golda to wezme chyba sobie tak:

1 slot mogą być pięści

2 slot mp5k

3 slot g36

4 slot granaty

5 slot M60

6 slot fleshe i adrenalina

A w ostatni dzień wezme sobie FAMASA na 30 dni i będę się nim cieszył po zakończeniu premki. Co wy na to

A dla snajpera

1 slot pięści

2 slot mp5k

3 slot PSG lub AI-AW i tu mam dylemat

4 slot granaty

5 slot własnie tego to nie wiem czy w item shop coś jest dla snajpera na 5 slot

6 slot flash, adrenalina

Co wy na to na taką propozycje? :mellow:

P.S Nie dawajcie odrazu minusów jeśli już nie dawajcie nic

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Opublikowano

1st slot : ręce

2nd slot : mp5k

3rd slot : ak47

4th slot : Granat

5th slot : m4a1

6th slot : Adrenalina

p2p nie pokażecie swojego prawdziwego skilla :)

Pomocnik
Opublikowano

Dzięki że wam się podoba bo długo się zastanawiałem i wezme sobie psg, a po za tym są na 5 slot wogole jakies snajperki. A ten famas przyda sie po premce bo takto można umrzeć z nudów jak za bardzo nie ma nic do kupna :rolleyes:

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Opublikowano

No tak najlepiej na 1 slot Katane ale oczywiście trzeba się liczyć z wolniejszym bieganiem, wiec jeśli chcemy katane można brać jak napisałeś Stamine i flash a jeśli się ma Combat Knife lub Pięści To Adrenaline bym wolał =]

Pomocnik
Opublikowano

1st slot : ręce

2nd slot : mp5k

3rd slot : ak47

4th slot : Granat

5th slot : m16a4

6th slot : flash

To może być ale mam jedno pytanie czy przypadkiem 5th slot : m16a4 nie jest za punkty g1 ;)

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Pomocnik
Opublikowano

Tylko jest w tym mały problem że nie wiem jak się zdobywa punkty za te reklamy a jedno pytanko ile teraz kosztuje ta broń to może do premki dokupie sobie 400 g1

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Pomocnik
Opublikowano

bo jescze zastanawiam się nad L85A1 ale nie wiem czy brac jak bedę miał konto premium czy już po bo w tedy dla ansa bym brał m60 i w tym problem po czy w czasie premki

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Opublikowano

1.Knife

2.mp5k

3.Famas orG36

4.granade

5.m249minimi

6.flashe i stamina

8.gold m60

Ja tak grałem i byłem no-liferem w 1miech wbilem 33lvl

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

a co myślicie o zestawie

1.nóż

2.mp5k

3.mp7a1

4.medick kit

5.scorpy

6.flasche and med boxy

8.mp7a1 gold

bym wydał troche g1 ale chyba dobrze wybłem bo juz mam g1 tylko famas sie skończy i jazda z medem

@edit down wolałbym nie przesadzac z kasa na g1 ale tak jest good?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuanna przy takim arsenale broni maszynowych zainwestował bym w coś przydatnego do szybkiego uszczuplania życia strzelającym zza filarów.

Czyli starego dobrego Desert Eagle na 2 slot. MP5k i tak byś w pełni nie wykorzystał bo masz inne dużo lepsze bronie : )

Strzela on dość szybko więc dobrze wycelujesz wciskasz spust i jak przeciwnik nie ma dobrego refleksu to chowa się z hp 60-30%.

A potem tylko dobić :>

Jeśli jest assaultem to często ma już uszczuplone trochę życie w ferworze walki więc czasami łatwo się frag trafi : )

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...