Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmik Z Servera Candylongju I Prezentacja Skili ! Shoook !

>Przemas<

CZY SERVER CI SIE PODOBA   

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY SERVER CI SIE PODOBA

• TAK
      4
    • EXTRA
      2
    • NIE
      1
    • NIE WIEM
      2
    • Tylko dla debili :)
      5
    • TYLKO DLA DOWNOW
      4
    • TRAGEDIA
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez to tragedia ten serwer

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

Miejcie pretensje do kamera nie do mnie to on udostepnil DMG ja tylko z niego kozystam czasami :)

Dlaczego do Kamera? To Ty go używasz, ja tam go nie używam.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

JAK PISZECIE I GLOSUJECIE ZE TEN SERVER TO TRAGDIA TO NAPISZCIE NA JAKIM GRACIE CO JEST EXTRA I WAM SIE PODOBA np metin5 ?? co tam wcale exoa nie leci ?? :D

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

metin5 jest nawet fajny bo czesto sa eventy zuo wiec moza niezle zarobic na 1 hit killer a tak poza tym zadna rewelka

% na ulepszenie wynosi tylko 50 wiec jara nawet na +1

a candy na wet fajne ale za długo nie grałem wbiłem chyba 47 lvl w 10 min i przestałem grac moze kiedys zagram

do6qfp.jpg

Opublikowano

CandyLongju polecam szybko expa leci mozna zrobic extra eq skile na P

POLECAM

Widac ze gustujesz w serwach 4fun. Niektorzy lubia poexpic troche dluzej a nie odrazu 99 i eq +9 to zabija cala zabawe tej gry wg mnie. ;] Ja jednak nie gustuje w takich servach polecam troche trudniejsze serwery. ;] Na dmg hacku nie dedac?? To troche przypał.

27039.png

21571.jpg

31991.png

21495.png

21191.jpg

20131.jpg

21862.gif

10914160.jpg

Opublikowano

>Przemas< Napisano dziś, 15:59

CandyLongju polecam szybko expa leci mozna zrobic extra eq skile na P

Exp zybko leci PRAWIE na każdym prywatnym serwerze eq też można zrobić extra na każdym serwerze skile na P to podstawa na privku więc nie widze tutaj niczego niezwykłego ;]

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

no ale znacie takie servery a moze kiedys graliscie yt2game rozni sie troche od metin5 candylongju 4fun jak to napisał Shary tez jest extra a takie nudne servy jak AnimeMT2 czy Triadica itd to sie nudza to juz lepiej zagrać w Metin2PL

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

@Shary hahaha nie grałeś to nie pierdol takich głupot -.- Gram tam od kiedy go włączyli... serwer zajebisty i napewno 99 odrazu nie wbijesz -.- Candy longju to co innego niż 4fun . Jeśli nie graliście to po co piszecie ? Żaden polski dedyk nie może się równać z Candy Longju . Takie jest moje zdanie

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

ja pierdole sami kurwa gracie na hackach / modach mod kamera dmg 1hit killer a na niego pieprzycie . o co wam kurwa ludzie chodzi ? chyba po to ona są nie ?

puknijcie się mocno w główkę bo chyba macie tam coś źle poustawiane .... koles graj na czym chcesz i się wgl nie przejmuj tym nobstwem które tu na forum spamuje ...

Opublikowano

@UP nie ma za co stwierdzam fakty :] aha i tak jak dddaad powiedział lepiej grać na cliencie ponieważ jest dużo nowych itemów, nowe mapy (zamek) dostępne na kliencie , tobołki (mapa handlowa) , dmg epickich broni i kd +5 które dają 35% na klasę (a nie 80% tak jak pisze na spol) :)

aha UP odezwij się na GG 9519583 ^^

@P.S. upa się nowy filmik z candylongju który będziecie mogli za kilka minut ujrzeć w dziale Media bądź na moim kanale youtube

XxDaGg3rxX1

@P.S.2 filmik jest już dostępny w dziale Media :)

Opublikowano

A ja wole Metin5 wolniejszy exp ale za to ladnie kasa leci ;] i pokusilbym sie o stwierdzenie ze na Metin5 wiecej gra osob wieczorkammi widzialem nawet 1000online+ Jak cos to moj nick : Deamon

rendersnewlamborghinimu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...