Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem clienta prywatnego serwera Enternia gdy włączam ikonkę "Play EterniaLC" to pisze że tam gdzie zainstalowałem nie ma pliku LC więc wchodze do tego folderu a tam nie ma pliku LC jak mam uruchomić grę ? proszę o pomoc

ZBIERAM ---

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Masz mojego całego bina.

Edit@ i masz jeszcze wszystkie pliki które są luzem w folderze gry ( nie foldery same pliki )

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

odpaliłem wszystko spatchowało mi się z 103 było patchów ok zrobiło się lecz gdy włączam gre pisze mi "This program could not be run itself" problem byl taki wrzuciłem Plik LC od kolegi on ma clienta dchyba dobrego wrzucił mi plik ja wrzuciłem i gites no ale przy starcie to pisze

ZBIERAM ---

Opublikowano

całkiem mi rozwaliłeś wyskakuje mi teraz jak włączam że system widnows nie może uzyskac do okreslonego urządzenia chocbym miał włączyć program jako administator ale nie znam passów xD

ZBIERAM ---

Opublikowano

Sprzęt?...

windows XP

Chodziło mi ogółem.. Ram, grafika, procesor dysk...

Jeszcze jedno.. a nie możesz sobie wziąć od kolegi gotowego LC Eternia tzn porobiony update działający, mógłbyś sobie go zgrać na pendriva i wrzucić na kompa...

Ahh Ps. przed instalacją clienta enerni powinieneś wyłączyć Antyvira i tak samo po instalacji niech będzie wyłączony bo ów instalka ma w sobie z 5 trojanów.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...