Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Micho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KURWAAAAAAAAAA, Chuju już nie mogę przewidziałem przyszłość 5 TEMAT TO SAMO, cioto ty tylko Spamujesz, a nic mądrego nie powiesz, warn powinien dla ciebie być jak z chuja strzelił.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Dla Ciebie Rocky też. Ja mam warna za niekulturalne zachowanie, to czemu Ty masz nie dostać? I jeszcze obraza użytkownika...

@down

Może tak zaczniesz edytować posty? Czy to Cię podnieca jak widzisz u siebie postów o 10 więcej? ... Wiesz....

Nikt cie nie pokocha.

Hahahahaha.... Lol... Kur*a sam mnie dzisiaj prosiłeś, żebym Cię nie zostawiał... Lol....

Rockanderr13:24:32

ja chce sie z toba kolegowac

Rockanderr13:24:37

proszeeeeee

Rockanderr13:27:33

dobra, poddaje sie bede zalowal ze stracilem najlepszego kumpa bb

Zbijesz mnie za to?

Opublikowano
Dla Ciebie Rocky też. Ja mam warna za niekulturalne zachowanie, to czemu Ty masz nie dostać? I jeszcze obraza użytkownika...

Ta kurwa , bo to już lekka przesada ta ciotka tylko spamuje.

Co do sygny twojej:

Nikt cie nie pokocha, nawet jako przyjaciela.

Edit:

Sam cioto spamujesz, gówno dajesz dla tego forum, ja przynajmniej mówię o informacjach i coś robię dla forum zobacz se moje tematy.

Lubisz ironie? to ją będziesz miał, Mam dać twoje zdjęcia? tylko nie originalne.... zabawię się z nimi jak chcesz, bo jestem w tym bardzo dobry... a przy okazji rozśmieszę tym forum.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Już WR działa jakby co...

@up

Fajnie... Wiesz, sam kiedyś też miałem taki okres na tym forum. Ale wiesz, czasy sie zmieniają. I rób sobie co chcesz... To będzie o Tobie świadczyć nie o mnie. Pomyśl może najpierw nad sobą, potem miej do innych pretensje...

• Dodaj nową pozycję...