Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 A Keylogger

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Sciagalem wiele multihackow itp.

Dzis robie skanowanie

i patrze jakis KeyLogger Ghost Xp. a aplication

Jak mam go usunac prosze o szybka odpowiedz: )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@Up

No wlasnie na ESET na samym poczatku zaznalczylem usun wirusy cos tam .

Ale czy to w 100% usunie wirusa z kompa Tak ze go juz nie bedzie ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Najpewniej będzie jak zrobisz formata wtedy na 100 % go nie będzie :)

Opublikowano

Jak dasz usuń to ci go usunie i dasz zezwolenie itp. Ja tak dużo razy robiłem a jak co to skanuj 2 raz i zobacz czy ci wykryje

Nie Zbieram + ani - dajcie co chcecie nie obchodzi mnie to

Opublikowano

Format zajmie Ci to ok 3 h (format + instalacja SP +pobieranie wszystkich programów) a kompa masz wtedy czystego...

Jak chcesz to napisz mi na PW dam Ci linka jak zrobić formata

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Lepiej zeskanuj raz mks cały dysk i spokój... a nie w formaty się bawić chyba że dawno nie robiłeś to może się przydać. Ja chętnie poproszę linka na priv :) Formatuje w wierszach i jestem ciekaw czy robię to poprawnie.

Zbieram +

Opublikowano

Jak go usuniesz to zapewne i tak gdzieś jeszcze siedzi na dysku :]

Format z jednej strony dobry sposób bo na 100% go usuniesz ale zaś z drugiej strony już nie za bardzo bo kupe czasu trzeba na niego poświęcić.

Ściągnij jakiś program do wykrywania złego oprogramowania/keyloggerów.

Dobre lecz płatne antywirusy mają "piaskownice" i właśnie programy do których nie mamy ufności powinniśmy w niej otwierać.

Piaskownica to taki wirtualny system, włączona w niej aplikacja ze złym oprogramowaniem lub innym shitem "myśli" że to jest główny system i można wtedy zobaczyć jakie działania będzie przepowiadzić właśnie owa aplikacja a dokładnie shit w który siedzi w środku.

Aplikacje otwarte w piaskownicy są całkowicie odizolowane od głównego systemu więc nic niepożądanego na dysku się nie dzieje.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Taki mały offtop nie zawsze format usuwa wiry :) Niektóre są tak inteligentne że nie da się ich prosto usunąć. Raz tak jeden miałem co mi chciał ominąć zonealarm (program gdzie muszę wyrazić zgodę na akcje) wykryłem to dzięki temu że mam komp z czasów P4 i zwalniał system. Słyszałem o jednym który podszywał się pod system i "udawał format" wszystko się formatuje ale wir zostaje :) Taka ciekawostka

Zbieram +

Opublikowano

Ghost keylogger hmmm ile masz lat? To nie jest keylogger taki do wykrywania passów metin2 tylko do monitorowania komputera stron od 18 itp a potem wysyła to np twoim rodzicom na email ;D życze powodzenia

Opublikowano

sciagnij combofixa i zeskanuj kompa + wlacz tryb awaryjny i skanuj jakims antyvirusem :)

@edit

Google nie boli

Ghost Keylogger umożliwia zapis do pliku wszystkiego co jest wpisywane z klawiatury. Program działa w tle, więc nie jest wykrywalny przez standardowego użytkownika. Ponadto tworzona jest lista odwiedzanych stron internetowych oraz fraz wpisywanych w formularzach. Następnie program wysyła plik na określony adres.

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...